Paginademedia.ro s-a relansat cu agentia interactiva Fred din Craiova
Luni, 05 Iulie 2010


 
(AdPlayers, Iulian Toma)

Paginademedia.ro s-a relansat din 5 iulie cu o noua grafica, rubrici noi, iar pentru clientii de publicitate ai site-ului, s-a pregatit cu toate formatele standard de publicitate pe Internet, dupa cum a precizat pentru AdPlayers editorul site-ului, Petrisor Obae. Lansat pe 6 octombrie 2008, paginademedia.ro a inregistrat in luna iunie a acestui an, conform trafic.ro, un numar de 50.413 vizitatori unici si 257.000 afisari.

„Era nevoie de o schimbare si cred ca noua forma a site-ului este un pas inainte”, a afirmat pentru AdPlayers Petrisor Obae (foto). „Vreau sa intarim pozitionarea pagina de media ca o publicatie online, ca un site de stiri din domeniul comunicarii, nu ca un blog. Evident ca noua relansare sper ca si traficul site-ului va confirna ca schimbarile au fost cele bune”.

Designul noii Paginademedia.ro a  fost realizat de agentia interactiva Fred, o companie din Craiova care, potrivit lui Obae, a optimizat publicatia online dupa sectiuni si instrumente la zi in publicatii internationale pe Internet. Fred mai ofera servicii de marketing online si dezvoltare web pentru Gazeta de Sud, NikeStore.com sau Dzjinn Netherlands.

Printre rubricile noi ale paginademedia.ro se numara Video “My Spot”, unde promite ca, in fiecare zi, un profesionist din publicitate sa recomande o reclama preferata, iar “Acum la TV”, realizata in colaborare cu portalul de programe port.ro, trece in revista programele orei la pricipalele posturi de televiziune. Noul site aduce in continut intr-o sectiune speciala, codurile etice ale unor ziare si corporatii de media internationale printre care se numara Washington Post, The New York Times, Le Monde, Radio France Internationale.

Relansarea paginademedia.ro este marcata si de un concurs pentru cele mai bune trei comentarii votate de cititori si primii trei blogerii care vor directiona cei mai multi cititori catre Paginademedia.ro. Castigatorii concursului “Poti avea ce are Obama! Fa un Popas pe Paginademedia!” vor fi “desenati” de catre celebrul caricaturist roman Stefan Popa Popa’s, detinatorul unui record Guiness Book pentru viteza de 131 desene pe minut, si autor al unor desene pentru celebrii Barack Obama, George Bush, Bill Clinton, Angela Merkel, Vladimir Putin.

Mai mult in Interactive, Internet .


PUBLICITATE: