PROFI a devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal
Miercuri, 12 Ianuarie 2022

 

Credit. PROFI /Federatia Romana de Handbal (F.R.H.)

“Sustinand echipa nationala feminina timp de mai multi ani am putut remarca eforturile consecvente ale FRH, iar asta ne-a determinat sa ne extindem sutinerea catre toate tipurile de activitati pe care le promoveaza federatia: loturile masculine si feminine, echipele nationale de seniori, tineret, cadeti, juniori si programul Plan Talent” a spus Pawel Musial, Director General, Profi Rom Food

AdPlayers. info

La inceputul acestui an, magazinele Profi au devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal (F.R.H.), ridicand la cel mai inalt nivel sustinerea pe care compania o acorda handbalului inca din 2016.

“Credem in forta handbalului romanesc, in contributia lui la educarea unui tineret sanatos si la promovarea imaginii Romaniei in general,” a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. “Sustinand echipa nationala feminina timp de mai multi ani am putut remarca eforturile consecvente ale FRH, iar asta ne-a determinat sa ne extindem sutinerea catre toate tipurile de activitati pe care le promoveaza federatia: loturile masculine si feminine, echipele nationale de seniori, tineret, cadeti, juniori si programul Plan Talent”.

"Sportul condenseaza cateva valori care se regasesc si in alte industrii: munca, echipa, rezultate! Faptul ca Profi a devenit partener principal al F.R.H. arata ca impartasim aceleasi valori si ganduri de viitor." A adaugat Alexandru Dedu, presedintele FRH

„O prioritate a magazinelor Profi este sa acorde copiilor cat mai multe sanse de a se dezvolta armonios; de aceea contribuim cu entuziasm la desfasurarea proiectului Plan Talent, al FRH, prin care cei mai talentati copii din toata tara au acces la antrenamente cu cei mai experimentati antrenori din Romania, inclusiv cu antrenorii loturilor nationale, ” a adaugat Calin Costinas, Director general adjunct Profi.

Cu peste 1560 de magazine, Profi este reteaua de retail alimentar cu cea mai mare acoperire geografica de la noi si, cu peste 26.000 de angajati in magazine integrate si partener, este cel mai mare angajator privat din Romania.

Mai mult iun Business, Retail, Sport Marketing


PUBLICITATE: