"Oricarui tip de utilizator din mediul Office"
Marti, 18 Octombrie 2005

Oricarui tip de utilizator din mediul Office( AdPlayers.ro ) “Spre deosebire de multe alte produse din segmentul sau, care sunt orientate doar spre anumite nise de piata, Bizhub C250 este destinat oricarui tip de utilizator din mediul office" a afirmat Viorica Mocanu, Marketing Manager al Konica Minolta Business Solutions Romania  (Konica Minolta BSR), cu ocazia lansarii multifunctionalului color Bizhub C250.

Bizhub C250 inglobeaza functiile a 4 echipamente departamentale si poate oferi acces tuturor utilizatorilor din retea la functiile sale: printare, scanare, e-mail si transmisie/receptie fax, “operatii care se realizeaza in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret” spun oficialii Konica Minolta.

Helmut Ignat, General Manager al Konica Minolta Business Solutions Romania spune ca Bizhub C250 intruneste toate calitatile pe care le cautau clientii la un echipament multifunctional color “si acopera toate cerintele specifice mediului office, incepand cu performantele specifice echipamentelor high-end, care se regasesc in viteza si calitatea ireprosabila a documentelor, pana la costurile de achizitie si intretinere deosebit de atractive."

"In ultimii 3 ani, ne-am pozitionat pe unul din primele 2 locuri in ceea ce priveste cota de piata pe echipamente multifunctionale color vandute in Romania”a mai spus Viorica Mocanu, Marketing Manager al Konica Minolta BSR. Bizhub C250 este potrivit executivului de marketing al companiei “cel mai accesibil echipament de pe piata“.

In ceea ce priveste conectivitatea echipamentului Bizhub C250, reprezentantii companiei spun ca un numar de 2100 adrese de email pot fi stocate si actualizate, plus 1000 de foldere personale aflate pe HDD-ul sau de 40GB in care se pot arhiva documente. Totodata, spun ei, noul produs poate fi configurat astfel incat foarte multe din operatiuni sa fie efectuate automat: setarile masinii pentru realizarea unui anumit tip de document se pot salva si accesa printr-o apasare de buton, in timp ce faxurile se pot arhiva sau redirectiona automat.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru copiatoare si echipamente fax marca Minolta, imprimante Konica Minolta si ofera solutii complete de management al documentelor. Potrivit reprezentantilor companiei, anul 2004 a plasat Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania unde detine pe majoritatea segmentelor de piata unul din primele 3 locuri.

Konica Minolta Business Solutions Romania a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation initiata in ianuarie 2003 si finalizata in octombrie 2003 prin infiintarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc.

Compania din Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania si are o retea de distributie care include acum peste 200 de parteneri.

( Iulian Toma )


PUBLICITATE: