Orange primeste cat 10 de la Tempo
Luni, 15 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Tempo semneaza cea mai recenta campanie Orange “primesti  cat 10”, adresata tinerilor. Conform agentiei, conceptul creativ al campaniei exploateaza una din cele mai populare forme de arta urbana tanara – graffiti – ilustrand mesajele campaniei prin executii asemanatoare acesteia.

Potrivit autorilor campaniei, cele doua executii de TV si print – Orange Young Oferta si Orange Young Hot Spot – comunica tinerilor beneficiile din programul Orange Young, si anunta locurile speciale in care cei inscrisi in Orange Young pot vorbi la tarife de doar un cent pe minut. Motivatia alegerii graffiti-ului se bazeaza pe particularitatile acestui tip de public.

In spotul care comunica oferta “primesti  cat 10”, agentia a realizat o animatie cu grafitti, in care actiunea se intampla pe un perete de caramida, acolo unde 10 prieteni sunt de nedespartit, chiar si atunci cand au un singur scuter sa se plimbe.

In cel de-al doilea spot, pentru Orange Young Hot Spot autorii folosesc sabloane si vopsele diferite pentru a imprima semnul Hot Spot pe un perete. Spoturile au fost realizate in colaborare cu Castel Film, Abis Studio si fotograful Gabi Hirit. Muzica celor doua spoturi este The Cat Empire "Days like these".

 AdPlayers.ro/Work

Titlu: Primesti 10

Produs: Orange

Advertiser: Orange

Agentie: Tempo

Simona Surugiu - Account Director,

Angela Teodorescu - Senior Account Executive, 

Dragos Fratila – Copywriter, 

Viorel Holovaci si Alexandru Covrig – Art Directors,

Liviu Merchidan – DOP,


PUBLICITATE: