Ogilvy Public Relations a castigat procesul de selectie al casei de avocatura RTPR
Miercuri, 30 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Societatea de avocati RTPR (Radu Taracila Padurari Retevoescu) a selectat Ogilvy Public Relations sa dezvolte strategia de comunicare si relatii publice, precum si identitatea corporate a societatii, in urma unui pitch organizat in luna aprilie a acestui an, anunta agentia de relatii publice.

„PR-ul are o pondere imensa in businessul de servicii, de pana la 70%. Cu toate acestea, foarte putine companii care ofera servicii in Romania au o strategie de relatii publice, iar prin relatii publice nu intelegem numai media relations”, spune Alina Stanciu (foto), Business Director Ogilvy Public Relations.

„Faptul ca RTPR a sesizat aceasta nevoie, pe fondul cresterii foarte rapide a businessului lor, dar si a pietei, demonstreaza ca vorbim de una dintre cele mai dinamice firme de consultanta juridica din Romania, cu care suntem onorati sa colaboram”, continua Alina Stanciu.

Potrivit agentiei, infiintata in 2004, RTPR a reusit sa atinga o cifra anuala de afaceri de 2,5 milioane Euro in numai trei ani de la infiintare, cresterea fata de anul precedent fiind de 75%, cu mult peste nivelul pietei, spun oficialii de comunicare ai companiei. 

„Experienta, implicarea si in mod cert, profesionalismul, au determinat increderea clientilor, care au recomandat mai departe serviciile noastre”, spune Alexandru Retevoescu (foto), avocat asociat RTPR.

AdPlayersFile

Conform oficialilor de comunicare, RTPR este o firma de avocatura specializata in consultanta juridica in domeniile: fuziuni si achizitii, drept societar, finantari si imobiliare. Partenerii RTPR - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici. Portofoliul de clienti RTPR include banci internationale si locale, precum si companii multinationale si fonduri de investitii.

Mentionata in “The European Legal 500” ca “o firma flexibila, eficienta, cu o mare capacitate de munca, formata dintr-o echipa solida de profesionisti tineri, dar cu un record impresionant de privatizari si M&A (fuziuni si achizitii)”, RTPR este una dintre societatile de avocatura de business din Romania cu cea mai rapida crestere.


PUBLICITATE: