Ogilvy& Mather da 'gustul Copilariei'
Marti, 08 Mai 2007

.

.

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Inghetata Napoca are “gustul copilariei” si spot TV de la Ogilvy& Mather, arata reprezentantii agentiei de publicitate. Potrivit autorilor, noul spot TV pentru inghetata existenta in Romania inca din anii 60 va fi urmat in vara de o campanie neconventionala, care va cuprinde doua componente: outdoor si internet.

Spotul se adreseaza adultilor cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, din zona urbana, in principal celor intre 25-35 ani. „Nostalgia” se difuzeaza prin agentia de media Starcom, pe toata durata verii, pe urmatoarele canale TV: PRO TV, Antena 1, TVR2, Prima TV, Acasa TV, PRO Cinema, B1TV, National Geographic Channel, Kiss TV, UTV si Hallmark.

„Prin acest spot TV am incercat sa construim identitatea brandului punand accent pe nostalgia copilariei, pe latura emotionala, lasand in plan secundar beneficiul functional, gustul bun al inghetatei”, spune Daniela Dorca, Brand Manager Napoca

Dupa cum arata reprezentantii Ogilvy& Mather, ideea creativa in jurul careia este construit spotul TV este aceea ca inghetata Napoca face parte din amintirile copilariei, alaturi de painea cu unt si gem de prune, de tricourile cu “Cutezatorii” sau de bicicleta “Pegas”.

Agentia spune ca spotul TV vorbeste despre inghetata Napoca dintr-o perspectiva “istorica”.  Povestea inghetatei spune ca, in urma cu aproximativ 20 de ani, printr-un simplu accident, un pusti transforma binecunoscuta inghetata la “pachet de unt”, in prima inghetata pe bat din Romania.

Autorii spotului spun ca „Napoca” are un gust atat de bun, incat copilul din spot nu poate renunta la ea, chiar daca o scapa din mana. El gaseste o modalitate "inovatoare" de a o salva – isi inventeaza propria inghetata pe bat!

AdFile

Advertiser: Friesland Foods:

Razvan Orbulescu - National Marketing Director

Daniela Dorca- Brand Manager Napoca

Agentie: Ogilvy&Mather:

Raluca Galeata - Client Service 

Dinu Gojan - Group Creative Director 

Mihai Ion - Copywriter 

Bogdan Nestor - Art Director 

Regizor: Radu Muntean

Imagine: Tudor Lucaciu

Casa de productie: Multimedia Est (MME)

Agentia de media: Starcom Media


PUBLICITATE: