Ogilvy Group īl face pe Dani Macarie Creative Director la OgilvyOne si 141
Vineri, 03 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Ogilvy Group īl face pe Dani Macarie Creative Director la OgilvyOne si 141Dani Macarie (foto) a fost promovat īn functia de Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, īncepand cu aceasta saptamāna. Numirea sa īn noua functie, arata agentia, vine ca urmare a rezultatelor din ultimul an, perioada īn care Macarie a fost Group Creative Director al celor doua companii. El va lucra sub coordonarea directa a lui Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy Group.

Īn urma cu doi ani, s-a alaturat echipei de creatie de la OgilvyOne (Red Cell la momentul respectiv) īn calitate de Senior Copywriter, lucrānd pe conturi precum BAT, Ciucas, SEAT, Coca-Cola, Ozone. Din luna octombrie a anului trecut, a preluat functia de Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, sub coordonarea sa cāstigāndu-se licitatii precum Sensiblu, Olympia sau Brau Union.

Ogilvy Group īl face pe Dani Macarie Creative Director la OgilvyOne si 141"Dincolo de calitatile profesionale reale, ce e remarcabil la Dani este o incontestabila calitate umana”, spune Albert Nica (foto), Executive Creative Director al Ogilvy Group.

„Personal ma consider fericit ca o sa-l am ca partener in proiectele ambitioase pe care si le propune Ogilvy pentru urmatoarea perioada de timp", adauga seful creatiei Ogilvy Group.

Absolvent al Facultatii de Filosofie, potrivt agentiei, Dani Macarie a debutat īn publicitate īn 1997, dupa experiente scurte, dar intense īn fashion design si fotografie. Traseul sau profesional a inclus Euro RSCG, Grey si Saatchi&Saatchi.

"Pentru mine aceasta promovare īnseamna pasul prin care o stare de fapt devine si o stare de drept. Ma bucur ca e asa si sper sa-mi fac treaba macar la fel de bine si de acum īncolo. Indiferent de titlu", spune Dani Macarie, noul Creative Director OgilvyOne si 141 Romania.

Echipa de creatie a Ogilvy Group Romania include astazi 26 de membri, cu specializari aprofundate īn toate domeniile comunicarii, subliniaza agentia.

AdPlayersFile Ogilvy Group

Grupul Ogilvy face parte din grupul international de marketing si comunicare WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din lume. Īn Romania, Ogilvy are astazi sase divizii: Ogilvy & Mather Advertising, fondata īn 1994, MindShare Media, fondata īn 1997, 141 Romania fondata īn 1997, Ogilvy Public Relations Worldwide, fondata īn 1999, Media Insight, fondata īn 2000 si OgilvyOne fondata īn 2005.


PUBLICITATE: