Odyssey a intrat in finala licitatiei Adevarul Holding in echipa cu McCann Erickson, dar a castigat singura
Joi, 29 Iulie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Odyssey Communications s-a calificat in finala licitatiei Adevarul Holding in echipa cu McCann Erickson, dar a castigat fara partenrii care a dus-o pe lista scurta. 

Castigatorii

Peter Imre (foto), Director General la Adevarul Holding, a afirmat pentru AdPlayers ca 
 „Au fost alese agentia Odyssey pentru strategia de brand, media planning & buying si servicii de marketing, iar pentru creatie de evenimente a fost aleasa agentia Tempo”.

Oficialul neaga astfel informatiile AdPlayers initiale pe surse conform carora Odyssey si McCann ar fi castigat in consortiu: „Propunerile in baza carora echipa Odyssey - McCann a ajuns in lista scurta, au fost asumate in continuare in procesul de selectie de agentia Odyssey”

Potrivit lui Peter Imre, care nu a comentat valoarea contului de comunicare, „evaluarile agentiilor au fost agregate luni (26 iulie), de catre un consortiu format din mai multi specilisti. Noi am facut o lista scurta a companiilor in care au intrat agentiile Odyssey, Graffiti BBDO si Tempo Advertising. Daca in prima faza a licitatiei agentiile Odyssey si McCann Erickson au participat impreuna, la a doua runda reprezentatii Odyssey ne-au anuntat ca nu mai fac echipa cu McCann Erickson”

Conform managerului, comisia de avaluare a licitatiei pentru serviciile de marketing si comunicare a fost formata din Tony Grey - director de vanzari, Peter Frank - director marketing, dl. Whitaker - specialist international pe probleme de media, Sorin Doru - director la compania de media audit Media Hub, Stefan Andrei - directorul adjunct al companiei, si Peter Imre Director General al holdingului Adevarul.

De la Starcom Media Vest si Leo Burnett, la Odyssey
Pana in prezent contul Adevarul Holding a fost administrat de Starcom Media Vest si servicii de creatie din grupul Leo Burnett. 
Contul va fi administrat de Odyssey de la 1 septembrie.

„Va fi o perioada de tranzitie si o perioada notificare de o luna a agentiei cu care se lucreaza in prezent”,  a motivat managerul grupului de media, data de la care va incepe colaborarea cu agentia. Agentia de publicitate Odyssey Communications a fost infiintata de Diana Flutur, managerul companiei, in parteneriat cu o companie controlata de Dinu Patriciu, patronul Adevarul Holding. 


PUBLICITATE: