O noua premiera Daruieste Viata. Romanii pot echipa Spitalul de Copii construit din donatii. #NoiFacemUnSpital
Luni, 19 Iunie 2023

 


AdPlayers. Info

Cu investititii de peste 60 milioane de euro in sistemul medical din Romania , Asociatia Daruieste Viata lanseaza, in parteneriat cu Tazz, o campanie inedita de strangere de fonduri pentru initiativa #NoiFacemUnSpital. Romanii vor putea face donatii pentru echiparea si dotarea Spitalului – de la echipamente medicale, la consumabile si piese de mobilier.

Campania ”Echipeaza un Spital” are acoperire nationala si isi propune sa creeze o competitie prietenoasa intre localitatile participante, pentru a vedea care este cel mai darnic oras sau cel mai donat produs.

Mecanismul

Cei care vor sa se alature demersului campaniei pot intra in aplicatia Tazz, la sectiunea Magazine, https://bit.ly/ Poftadefaptebune  - si pot alege din oferta Daruieste Viata produsele pe care vor sa le doneze, de la jucarii pentru copii, stickere pentru pereti, la instrumental medical, masute pentru blocul operator si chiar consumabile de tipul manusi, seringi etc.

Produsele sunt virtuale, achizitia lor insemnand de fapt o donatie pentru initiativa #NoiFacemUnSpital. Optiunile disponibile de donatie incep de la 5, 10, 100 lei si  urca pana la 100.000 lei. 100% din fondurile stranse din comenzile realizate in aplicatie vor fi directionate catre Daruieste Viata. Campania isi propune sa stranga 150.000 de euro din cei 5.2 mil euro + TVA estimati ca fiind necesari pentru echiparea Spitalului. Conceptul si executia campaniei au fost realizata pro bono de Saatchi Creative Hub. 

„De cate ori in viata poti spune ca ai echipat un Spital? Sau ca ai participat la dotarea unui Spital de copii? Este inca o premiera pe care Daruieste Viata o aduce cu initiativa #NoiFacemUnSpital, pe langa multiplele premiere la nivel de infrastructura medicala si conditii de tratament create in Spitalul construit exclusiv din donatii si sponsorizari. Am considerat ca luna iunie este o luna perfecta pentru a incepe aceasta campanie care ne va oferi resursele necesare sa asiguram copiilor cu patologii grave conditii de tratament ca in Europa de Vest. ” a spus Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata.


„Lucrarile de constructie s-au finalizat, suntem in proces de receptie lucrari si cat de curand vom pregati operationalizarea Spitalului construit de Daruieste Viata cu sprijinul a peste 350.000 de oameni si peste 7.000 de companii. Acum este momentul potrivit sa ne gandim la cum va functiona zi de zi, ce nevoi vor avea pacientii, cadrele medicale si parintii. Pentru ca #NoiFacemUnSpital inseamna mai mult decat o cladire, inseamna un alt fel de a primi ingrijire medicala in Romania.” a adaugat Oana Gheorghiu, Fondator, Daruieste Viata.

Initiativa #NoiFacemUnSpital a Asociatiei Daruieste Viata este cea mai mare initiativa de implicare sociala din Romania si primul spital de copii construit de la zero, exclusiv din donatii si sponsorizari. Fundatia Spitalului de Copii a fost turnata in vara anului 2018, iar in prezent se realizeaza procesul de receptie al lucrarilor de constructie.

Spitalul va asigura infrastructura necesara pentru oferirea de ingrijire multidisciplinara copiilor cu patologie oncologica si alte boli grave si va aduce multiple premiere in Romania, precum: un bloc operator cu 5 sali de operatie realizat exclusiv din sticla pentru reducerea infectiilor nozocomiale, spatii speciale gandite pentru parinti si pacienti (spatii de relaxare, cinema indoor, studio radio, gradina interioara etc.), primul departament de radioterapie pediatrica dintr-un spital public, ATI cu saloane individuale si acces pe baza unui sistem clean hands, digitalizare etc. #NoiFacemUnSpital inseamna o cladire de 12.000mp si aprox. 187 de paturi.

„Cand am aflat ca #NoiFacemUnSpital intra in etapa #NoiEchipamUnSpital, ne-am alaturat imediat initiativei. Am deschis impreuna cu prietenii de la Daruieste Viata  un magazin de fapte bune in aplicatie, in care vezi ce nevoi are Spitalul, alegi ce vrei sa daruiesti si toate donatiile merg direct catre echiparea lui. Este un proiect la care tinem foarte mult si in care orice ajutor conteaza pentru ca Spitalul sa inceapa sa functioneze cat mai repede.” motiveaa demersul campaniei, Roxana Niculae, Brand Manager Tazz

Partenerii campaniei.
Daruieste Viata - investititii de peste 60 mil. euro in sistemul medical din Romania

De mai bine de 10 ani, Daruieste Viata construieste si reconstruieste sectii, spitale, sperante, investind peste 60 mil. euro in sistemul medical din Romania, fonduri stranse exclusiv din donatii si sponsorizari. Cel mai ambitios proiect al Daruieste Viata este initiativa #NoiFacemUnSpital – constructia Spitalului de Copii de la Marie Curie.

De-a lungul timpului, Asociatia a oferit sprijin bolnavilor de cancer in relatia cu Autoritatile, a modernizat mai multe sectii de oncologie din tara (Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti) si a schimbat un Ordin de Ministru (prin fondatoarele sale). De asemenea, s-a implicat activ in perioada pandemiei de coronavirus, ridicand doua unitati modulare de triaj la Sibiu si la Bucuresti, Spitalul Modular 1 Elias pentru pacientii cu COVID-19 (o investitie de aprox. 2.6 mil euro), Spitalul Modular 2 Piatra Neamt (o investitie de aprox. 2.7 mil euro) si sprijinind cu echipamente de protectie si echipamente medicale peste 140 de unitati de ingrijire, din 102 orase. In total, Daruieste Viata, cu sprijinul donatorilor si sponsorilor, a distribuit 17 tone de echipamente de protectie in toata tara.

Tazz - platforma locala de livrare rapida in peste 33 de orase din tara.

Tazz este platforma locala de livrare rapida care ofera la doar un click distanta preparate de la cele mai bune restaurante din tara, dar si produse diverse: de la cumparaturi zilnice, medicamente si flori, la carti, articole sportive, produse de ingrijire personala si infrumusetare. Utilizatorii Tazz au parte de beneficii exclusive – comanda de grup, evenimente culinare cu chefi locali si plata cu toate cardurile de masa disponibile. Cea mai descarcata aplicatie „Food & Drink” din Romania, Tazz poate fi accesata din aplicatiile de mobil Android si iOS, dar si online pe www.tazz.ro, din peste 33 de orase din tara.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Retail, Sanatate


PUBLICITATE: