"Nunta" MTV este singura finalista "Made din Romania" la Cresta Awards 2005, sectiunea TV
Miercuri, 24 August 2005

( AdPlayers.ro ) Agentia de publicitate McCann Erickson este singura finalista din Romania la sectiunea TV in cadrul festivalului de publicitate Cresta Awards, editia 2005.Alaturi de Lowe & Partners cu acelasi statut la categoria Print (Press - Outdoor), McCann Erickson este finalista a sectiunii TV cu lucrarea  "Nunta" pentru  MTV Romania.

Nunta MTV este singura finalista Made din Romania la Cresta Awards 2005, sectiunea TV

Campania MTV a mai obtinut premii la festivalurile internationale, castigand "Grand Prix"-ul festivalului de publicitate Golden Hammer 2004, un "Silver Drum" la festivalul Golden Drum 2004 de la Portoroz si a mai fost finalista la Epica Awards.

Cresta Awards 2005 premiaza lucrarile din cursul anului 2004 (difuzate incepand cu 1 ianuarie) si care au fost inscrise in festival pana la data de 11 martie 2005. Castigatorii, premiile si ceremonia de premiere Cresta Awards 2005 vor fi prezentate online pe site-ul festivalului cresta-awards.com, pe data de 31 octombrie 2005.

Nunta MTV este singura finalista Made din Romania la Cresta Awards 2005, sectiunea TV

McCann a mai fost singura finalista a sectiuniii Tv si la Cresta Awards 2004 cu o campanie de promovarea a luptei Anti-SIDA. Tot atunci agentia de publicitate Tempo Advertising era singura finalista la sectiunea Print cu o lucrare pentru Restaurantul Benihana.

Lansat in 1993 de Creative Standards International in parteneriat cu International Advertising Association, festivalul de publicitate Cresta Awards recunoaste excelenta creativitatii in publicitate si comunicare de marketing. Criteriile de evaluare ale lucrarilor sunt originalitatea ideii si calitatea executiei, iar sectiunile de premiere sunt Print (Press Outdoor), TV Cinema, Radio si Interactive.

Cresta Awards este deschis tuturor agentiilor de publicitate, clientilor de publicitate (advertiserilor), studiourilor si caselor de productie, atat pentru campanii nationale cat si internationale. ( Iulian Toma)


PUBLICITATE: