"Numai sapte-s norocosi" la 1.000 Euro
Vineri, 29 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Numai sapte jurnalisti vor fi anul acesta marii premianti ai concursului „Tanarul Jurnalist al Anului”. Fundatia Freedom House si Edipresse As cu sprijinul Connex- partener fondator, GlaxoSmithKline, Rompetrol ARBOmedia si UniCredit Romania lanseaza a saptea editie a concursului anual destinat incurajarii si recompensarii tinerilor jurnalisti.

Concursul  “Tanarul Jurnalist al anului” are 7 sectiuni in care una este chiar Media - Publicitate. Celelalte sase sunt Cultura, Telecomunicatii, Social (piata muncii, probleme sociale etc), Sanatate (sistemul de sanatate, industria farmaceutica, campanii de informare pe diverse afectiuni, proiecte sociale), Economic / afaceri, Financiar / bancar

Potrivit organizatorilor, pentru fiecare sectiune in parte, va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist care a publicat in cursul anului 2004 articole tratand subiecte din domeniile anuntate. Castigatorul fiecarei sectiuni primeste un premiu in valoare de 1000 Euro. La fiecare sectiune se vor acorda si doua mentiuni de 100 Euro.

Cu aceasta ocazie am aflat si ca jurnalistii sunt „tineri” daca au maxim 35 de ani. Pentru inscrierea la concurs, candidatii sunt rugati sa trimita 3 articole (minim 1000 de cuvinte / articol) in original, 3 fotocopii ale fiecarui articol, si o prezentare succinta a experientei profesionale. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.

Selectia articolelor va fi facuta de catre personalitati ale mass-media din Romania. Inscrierile la concurs pana la 15 mai (data postei), cu mentiunea: Pentru Concursul “Tanarul Jurnalist al Anului” (si sectiunea pentru care concureaza) pe adresa Freedom House, B-dul Ferdinand nr. 125, et.1, ap.2, Bucuresti.

Pentru detalii Fundatia Freedom House a desemnat drept Program Officer o persoana amabila (si tanara) ce poarta cu mandrie brandul Malina Marinescu si care poate sa raspunda pentru inscrieri (atunci cand nu este ocupata) la telefoanele: 253 28 38, 0722 205 549, 0740 089 253 sau la adresele de e-mail freedomhouse@freedomhouse.ro; marinescu@freedomhouse.ro


PUBLICITATE: