Nu va fie frica sa mergeti la Antipa. Proiect de Halloween, semnat de Armada pentru Muzeul National de Istorie Naturala.
Marti, 31 Octombrie 2017

Agentia de publicitate Armada impreuna cu Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ii indeamna pe tineri sa nu le fie frica sa mearga la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuita la “Antipa”!

Credite:

Echipa “Antipa”:

Luis Ovidiu Popa – Director General

Biroul Relatii Publice, Marketing Cultural, Programe Educative:

Ligia Ben

Ancuta Bontas

Alexandru Busa

Lucian Chipuc

Mirela Dragos

Cristina Posner

Florentina Purdescu

 

Echipa Armada:

Aura Sorescu – Alboiu - Creative Director

Laurentiu Dumbrava – Head of Art

Octavia Briciag – Junior Art

Bogdan Obreja – Junior Copywriter

Felicia Bolboceanu –  Account Manager

Tiberiu Tuluca - General Manager

 
Proiect realizat cu sprijinul casei de productie Sagafilm.
 

adplayers. info

Agentia de publicitate Armada impreuna cu Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ii indeamna pe tineri sa nu le fie frica sa mearga la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuita la “Antipa”!

„Din pacate, in ziua de azi multi tineri au o retinere in a merge la muzeu. Mersul la film sau o iesire la bere suna uneori mai bine” spun reprezentantii agentiei. „Ne-am dorit sa atragem atentia asupra acestui lucru. In fiecare saptamana, la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, se organizeaza expozitii interesante si evenimente din care cu totii avem ceva de invatat.

Pentru a vorbi pe intelesul lor si pentru a facilita accesul la un astfel de eveniment, agentia s-a gandit sa le faca potentialilor vizitatori cunostinta cu Girafantoma.

„Este Girafa “Antipa” care s-a gandit sa se costumeze in fantoma de Halloween. Mai mult decat atat, este dornica sa faca selfie-uri cu oricine isi doreste asta si ii recompenseaza cu intrare gratuita la muzeu pe toti cei care posteaza selfie-ul impreuna cu #girafantoma pe paginile lor”, spun autorii proiectului.

Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada: “E o invitatie spre mai bine, practic. Fiecare tanar care ajunge in muzeu va fi mai bogat si odata cu el, vom fi si noi. E genul de castig care nu se simte in portofel, ci in ceea ce ne defineste pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decat orice aspect material.”

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” isi doreste sa contribuie la educarea si culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o lupta care nu se termina niciodata. Fiecare expozitie, fiecare eveniment are in spate efortul sustinut pe care echipa “Antipa” il depune constant fara sa oboseasca.

„Mesajul pe care incercam sa il transmitem tuturor este ca in stiinta lucrurile nu trebuie sa fie neaparat mereu foarte sobre; adesea este important sa descoperim latura amuzanta a muncii de cercetator.” Luis Ovidiu Popa, Director General Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Colaborarea dintre agentia de publicitate Armada si Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” aduce impreuna oamenii cu dorinta de a lupta pentru acelasi lucru. Sunt cei care nu se lasa usor si care nu vor sa renunte la ideea ca lumea poate fi mai buna.

„Nu uitati sa nu va fie frica de muzeu! Intrati! E de bine!” ne mai asigura autorii proiectului de promovare a Muzeului National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”

Mai mult in Conturi

 

 


PUBLICITATE: