Nu mor dupa Coca-Cola. Dar m-am aprins dupa Camionul Coca-Cola!
Marti, 03 Decembrie 2013

adplayers. Iulian Toma

Nu mor dupa Coca-Cola. Dar am fost la volanul Camionului. Pe un frig de iti ingheata doza in buzunar, Mos Craciun a fost atat de amabil cu adplayers ca l-a lasat pe subsemnatul la volan.

Caravana Coca Cola va umbla prin mai multe orase din Romania pentru a strange energie intr-o masinarie speciala astfel incat si o localitate mai defavorizata sa aiba lumina de Craciun. Este o campanie despre care nu vreau sa va vorbesc si in adplayers pentru ca este plin Internetul de copy-paste. In plus, cum va spuneam, nu ma omor dupa Coca-Cola. Copiii mei se inteleg mai degraba cu un alt produs al companiei - Cappy Pulpy. Apreciez insa efortul oricarei institutii de a duce lumina in orice catun din Romania!

Asta nu inseamna ca nu m-am dus aseara sa vad camionul Coca-Cola atat de celebru din spoturile TV si care este prezent intr-un exemplar unicat si in Romania. Peste 560 CP, greutate variind intre 20 tone si 40 tone (incarcat) si o cabina cum nu aveti voi baia acasa  te face sa intelegi de ce au pariat strategii de comunicare americani pe imaginea unui tractor de TIR - asa cum s-ar putea numi el pe soselele din Romania.

Camionul Coca-Cola este insa altceva. Totul straluceste, totul e plin de lumina. De la exterior si pana in cabina frumos finisata parca pentru un automobil de lux. Daca esti langa el (si aveti ocazia vreo cateva zile cat il puteti gasi in cateva locatii comerciale) cel putin barbatii pasionati de masini si motoare nu vor pleca dezamagiti, chiar daca nu se dau in vant dupa Coca-Cola.

Poza de la volan o pastrez doar pentru mine. Cine stie cand sau daca ma voi mai urca vreodata la volanul Camionului Coca-Cola?


PUBLICITATE: