Noul spot Arctic, inspirat din viata Loco
Joi, 26 Aprilie 2007

.

.

.

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Noul spot TV Arctic semnat Loco Branding & Communication a intrat in emisie saptamana trecuta pe majoritatea posturilor TV din Romania, spun reprezentantii agentiei de publicitate.

Potrivit sursei, spotul isi propune sa prezinte romanilor noua masina de spalat Arctic ca intruchipare a filozofiei de brand prezentata in 2006. Agentia spune ca, plecand de la conceptul “Arctic: inspirat din viata ta”, Loco a structurat spotul TV parcurgand drumul de la experienta emotionala a potentialului cumparator la patru dintre cele 20 de programe ale noii masini de spalat Arctic.

Autorii spotului sustin ca au ilustrat varietatea, libertatea, tandretea si rasfatul cu imagini desprinse din lumea solara a brandului Arctic si creionand paralele vizuale intre scenele din viata si elementele de detaliu ale produsului.

“Dupa o filmare cu peripetii si cu multa tehnica cinematografica implicata, ne dorim ca rezultatul acestui efort deopotriva strategic, creativ si executional sa fie inca o treapta in evolutia brandului Arctic si a colaborarii sale cu Loco”, spune Ioana Manea (foto), Managing Partner & Creative Strategy Director, Loco Branding & Communication.

Loco Branding & Communication este, potrivit reprezentantilor companiei, o agentie independenta de branding si comunicare full-service infiintata in 2005.

AdFile

Advertiser: Arctic

Brand: Arctic

Agentie: Loco Branding & Communication

Casa de productie: Castel Film si Abis Studio

Regizor: Eduardo Vazquez

Muzica: Unicorn Records, Paula Selling, Radu Bucura


PUBLICITATE: