Noul Samsung Galaxy Note10 este disponibil prin precomanda la Vodafone Romania
PR
Joi, 08 August 2019
 

Noul Samsung Galaxy Note10 este disponibil la precomanda Vodafone Romania

Pentru prima data in istoria modelului, smartphone-ul este disponibil in doua variante de dimensiune pentru ecranul Cinematic Infinity Display: 6.3 inch si 6.8 inch. Ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca se uita la programele TV favorite, la un film sau ca se bucura de jocul video preferat.

AdPlayers. Info

Vodafone Romania a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note10, cel mai nou smartphone al producatorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note10 si Galaxy Note10+, au fost lansate oficial ieri si imbina design-ul elegant cu performante puternice si instrumente de productivitate.

Pentru prima data in istoria modelului, smartphone-ul este disponibil in doua variante de dimensiune pentru ecranul Cinematic Infinity Display: 6.3 inch si 6.8 inch. Ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca se uita la programele TV favorite, la un film sau ca se bucura de jocul video preferat.Samsung Galaxy Note10 ofera un sistem de camere principale cu trei unitati de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle) si 12MP (telephoto) si o camera frontala de 10MP. Galaxy Note10+ ofera un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) si o camera DepthVision. Camera frontala dispune de Night Mode, ce permite utilizatorilor sa surprinda selfie-uri de calitate indiferent de conditiile de lumina.

Galaxy Note10 este alimentat de un acumulator de 3500 mAh si Note10+ de unul de 4300 mAh. Ambele smartphone-uri sunt disponibile pentru precomanda la Vodafone Romania in versiunile de 256GB si 512GB (cea din urma doar pentru Note10+) capacitate de stocare in culorile Aura Glow si Aura Black. In plus fata de modelul anterior, Galaxy Note10 vine cu functia Screen Recorder care permite utilizatorilor sa creeze continut video unic in timp ce se joaca sau inregistreaza vloguri.

Clientii pot inregistra o precomanda pentru Samsung Galaxy Note10 si Samsung Galaxy Note10+ pana pe 22 August in magazinele Vodafone Romania, in cele ale partenerilor si online pe www.vodafone.ro. Clientii Vodafone beneficiaza de un voucher de 100 de euro daca aduc la schimb un telefon vechi, la care se adauga si valoarea dispozitivului. Samsung Galaxy Note10 este disponibil pentru 180 de euro avans impreuna cu abonamentul Red Infinity 17 si rata de 25 de euro, in timp ce Samsung Galaxy Note10+ este disponibil pentru 58 de euro avans cu abonamentul Red 25 si o rata de 35 de euro.mai

Mai mult in Conturi
PUBLICITATE: