Noul Cosmote. Papaya No Limit.
Marti, 30 Aprilie 2013

Spot: Cosmote No Limit
Agentie: Papaya.


 ( adplayers, Iulian Toma ) “Felul in care le spunem transforma cuvintele in povesti. Si n-ar trebui sa avem limite in a face acest lucru.” Alaturi de un “La Multi Ani” spus unui dascal de Radu Beligan alaturi de o clasa intreaga, productia spotului Cosmote “No limit” surprinde cu o noua poveste de a face publicitate memorabila in serviciile de telefonie mobila.

Ajunsa o meserie aproape in pragul rusinii prin desconsiderarea rolului in societate, spotul cu profesoara emotionant surprinsa de urarea elevilor contribuie, alaturi de constructia de imagine a brandului Cosmote, la o alta zidire cu mult mai importanta. Rolul dascalilor in Romania, oameni care, alaturi de doctori, contribuie la un al indicator de sanatate a unei natii. Educatia.

“Desi  nu ne-am ganidt initial la acest lucru, credem ca merita si profesorii un astfel de spot” a declarat pentru adplayers Robert Tiderle. Desi n-am aflat bugetul creatiei, spotul merita cu siguranta fiecare euro investit in el.

Creatia semnata de Papaya se inscrie intr-o serie memorabila pentru marca de telefonie, inceputa cu o alta poveste, semnata in trecut. creatia Cosmote Fluturele, depanata pe o banca cu doar doua personaje, era construita in jurul unui tanar care tipa la urechile unui batran, un bunic ce parea sa nu auda spusele “nepotului”.

Ca si povestea de astazi a spotului cu Radu Beligan si urarii facute dascalului, productia surprindea si la acea vreme prin modul in care era scrisa o campanie de imagine pentru o companie de telefonie mobila. Intr-o piata inundata de miile de minute sms-uri si conditii nelimitate, creatiile telefoniilor mobile  pareau sa nu mai spuna nimic despre viata pe care o traim in afara banilor cheltuiti versus beneficii de orice fel.

Pe cand un spot care sa scoata din rusine pe cei care lucreaza pamantul, pentru cei care ne strang gunoiul pe care il scoatem zilnic in spatele blocului, sau cei care vegheaza la linistea ordinii publice, politistii tot mai des asociati cu coruptia celor prinsi in flagrant cu o spaga, distrugand increderea omului intr-o intreaga clasa socio-profesionala care incearca sa ne faca viata mai buna?

 Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: