Noua serie Huawei P30, disponibila cu precomanda la Vodafone Romania. Huawei Watch GT gratuit la precomanda.
Joi, 28 Martie 2019

 

Noua serie Huawei P30, disponibila cu precomanda la Vodafone Romania. Huawei Watch GT gratuit in promotie.

Un nou varf al fotografiei cu smartphone-ul, clientii care inregistreaza o precomanda pana pe 2 aprilie primesc gratuit un Huawei Watch GT, dar si un incarcator wireless si garantie extinsa cu 90 de zile.

AdPlayers. info

Noua serie Huawei P30 este disponibila cu precomanda la Vodafone Romania. Pana pe 2 aprilie, clientii care inregistreaza o precomanda primesc gratuit un Huawei Watch GT, dar si un incarcator wireless si garantie extinsa cu 90 de zile, anunta reprezentantii de comunicare ai companiei Vodafone.

Potrivit informarii, noua serie Huawei P30 evidentiaza un nou varf al fotografiei cu smartphone-ul. Huawei P30 integreaza senzorul inovator Huawei SuperSpectrum si obiectivul optic SuperZoom impreuna cu sistemul de trei camere Leica de 40MP + 16MP + 8MP cu autofocus si AIS (Huawei AI Image Stabilization). Modelul P30 Pro are un sistem cu 4 camere Leica de 40MP + 20MP + 8MP si noua camera Time of Flight (TOF) care capteaza informatii despre campul de profunzime.


Ecranul FHD+ Dewdrop are o rezolutie de 2340x1080 si este prevazut cu un notch mic. Acesta dispune si de senzor pentru amprenta integrat in ecran pentru o autentificare sigura si rapida. Huawei P30 vine cu 128GB capacitate de stocare si 6GB memorie RAM, dar si cu un acumulator de 3650mAh, in timp ce P30 Pro este disponibil in doua versiuni de 128GB si 256GB capacitate de stocare si un acumulator de 4200mAh.

Noile modele P30, prezentate oficial pe 26 martie, sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania in cateva variante de culoare: Huawei P30 in Black si Aurora Blue, in timp ce P30 Pro este disponibil in versiunile Black, Aurora Blue si Breathing Crystal.

Clientii Vodafone pot inregistra o precomanda pentru seria Huawei P30 pe site-ul Vodafone (www.vodafone.ro ) pana pe 2 aprilie. Huawei P30 Pro poate fi achizitionat pentru 219,99 euro cu Super Red 25 Plus, iar Huawei P30 pentru 268,99 euro cu abonamentul Super Red 15 Plus.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Mai multe informatii despre grup, pe www.vodafone.com

Mai mult in Conturi, PR, Digital, Telecomunicatii, 


PUBLICITATE: