Noua oferta de toamna Vodafone. Campanie pentru buget de 200 de euro in beneficii, la alegere
Miercuri, 21 Septembrie 2022

 

Noii abonati pot opta pentru reducere la factura, extra-optiuni sau dispositive. Oferta Vodafone de toamna aduce in prim plan diversitatea familiilor din Romania si pasiunile diferite ale acestora, fie ca e vorba de seriale, tehnologie, sport sau cumparaturi.

Credit. www.vodafone.ro/backtoschool

AdPlayers. Info

Oferta Vodafone de toamna aduce in prim plan diversitatea familiilor din Romania si pasiunile diferite ale acestora, fie ca e vorba de seriale, tehnologie, sport sau cumparaturi, anunta compania.

Potrivit informarii, oferta din aceasta toamna include, astfel, servicii mobile, de televiziune si internet la pachet cu un buget de pana la 200 de euro pentru clientii noi pe care acestia sa il foloseasca sub forma de reducere lunara la factura de servicii, pentru a-si achizitiona telefoane sau gadget-uri sau pentru abonamente la canalele HBO si HBO Max.

„Familiile sunt diferite, dar tehnologia este cea care ne uneste pe toti. La Vodafone, celebram aceasta diversitate si reinnoim constant ofertele de abonamente pentru a reflecta cat mai bine nevoile fiecarei familii, dar si pe ale fiecarui membru. Sustinem libertatea clientilor nostri de a alege ceea ce li se potriveste cel mai bine cand vine vorba de solutii de comunicatii si divertisment si cu un buget pentru beneficii suplimentare, pe care sa il foloseasca dupa nevoi si preferinte”, a declarat Nedim Baytorun, Director Consumer Business Unit Vodafone Romania.

Pentru familia „un serial pe weekend”, care face maratoane de film la sfarsitul saptamanii, beneficiul consta in accesul la canalele HBO si HBO Max inclus in abonamentul de servicii de TV si internet timp de doi ani. Familia „cea mai buna oferta”, care cauta permanent reduceri, poate opta pentru discount la plata facturii de servicii Vodafone. Familia „niciun selfie nepostat” si familia „sta bine pe tehnologie” pot folosi bugetul pentru achizitionarea de smartphone-uri si gadgeturi cu reducere de pana la 200 de euro. Familia pasionata de sport, aflata mereu alaturi de echipa favorita, online, la TV sau in galerie, are acces la pachetul de canale SPORT si la cele mai importante competitii sportive impreuna cu orice beneficiu, la alegere.

De bugetul de 200 de euro vor beneficia clientii noi care opteaza pentru pachetul cu televiziune si internet Home Deal cu 166 de canale TV (SPORT inclus) si NET Maxim (pana la 940 Mbps viteza de download, in functie de tehnologia disponibila), la pretul de 10,9 euro/ luna, achizitionat impreuna cu unul dintre abonamentele de servicii mobile cu preturi incepand de la 9 euro/ luna.

Pentru abonatii existenti ai serviciilor mobile care opteaza pentru pachetul cu televiziune si Internet Home Deal cu abonament pe doi ani, Vodafone le ofera un buget de 100 de euro si flexibilitatea de a alege unul dintre cele trei beneficii.

De aceeasi reducere si flexibilitate in alegerea beneficiului preferat se pot bucura si clientii serviciilor fixe care opteaza pentru un abonament de servicii mobile incepand cu RED9, cu perioada contractuala de doi ani. 

Pentru clientii noi in reteaua Vodafone care opteaza doar pentru servicii fixe sau doar pentru servicii mobile, bugetul oferit este de 50 de euro pentru alegerea beneficiului preferat.

Oferta este disponibila pana pe 31 octombrie a.c. Informatiile complete sunt disponibile pe pagina special dedicata www.vodafone.ro/backtoschool

Mai mult in Campanii, Telecom


PUBLICITATE: