Noua identitate vizuala LaDORNA, de BrandTailors. PR-ul la Felix Tataru (Chapter4, GMP Group)
Luni, 21 Noiembrie 2016

Noua identitate vizuala LaDORNA, semnata de BrandTailors. Comunicarea la Chapter4 (GMP Group).

adplayers.info

LaDORNA, una dintre cele mai cunoscute branduri de lapte si produse lactate din Romania, are o noua identitate vizuala semnata de BrandTailors. Agentia de consultata de brand a realizat proiectul dupa o ampla cercetare de piata, in urma careia LaDORNA lanseaza noile ambalaje ce vor imbraca intregul portofoliu de produse.

Anuntarea noii imagini vizuale este sustinuta mediatic printr-un mix de comunicare integrat: advertising, social media si activari in-store. Contul de relatii publice si comunicare este administrat de agentia Chapter4, parte a grupului GMP, fondat de Felix Tataru.

Potrivit oficialilor de comunicare, noul brand LaDorna isi doreste sa vina in sprijinul consumatorului in a identifica mai usor la raft produsele care se afla sub umbrela brandului si, totodata, sa le alinieze din punct de vedere concept si design.

„Ne mandrim cu calitatea deosebita a acestora si, iata ca astazi ne dorim ca acest brand al intregii familii sa continue sa isi spuna povestea si prin intermediul unei identitati vizuale noi, unice, mai apropiate de valorile LaDORNA – respect, bunatate, puritate. Design-ul contemporan a luat nastere si ca urmare a feedback-ului venit de la consumatorii romani. In plus, noua identitate vizuala permite punerea in valoare a inovatiilor viitoare.” - Monica Radulescu, Marketing Director Dorna Lactate (Lactalis Romania).

 „Dincolo de un proces minutios si o solutie fundamentata strategic, cel mai important aspect al proiectului de rebranding LaDORNA este ca transfera celebrii asociatori traditionali ai brand-ului catre o retorica vizuala cat se poate de contemporana, reconfirmand pentru LaDORNA una dintre cele mai puternice pozitii din piata romaneasca de lactate.” - Andreea Florea, Managing Partner Brandtailors.

Noile ambalaje LaDORNA sunt deja disponibile in magazine, iar producatorii promit ca in perioada imediat urmatoare si restul gamelor de produse LaDORNA vor urma aceeasi linie si identitate vizuala. Echipa care a coordonat proiectul de rebranding de la Branbd Dailors si LaDorna:

Crediantial Rebranding LaDorna.

Monica Radulescu - Director Marketing Dorna Lactate (Lactalis Romania)

Claudia Voicu - Senior Brand Manager Dorna Lactate (Lactalis Romania)

Anca Niculae – Project Manager & Partner Brandtailors

Andra Morariu – Account Manager Brandtailors

Andreea Florea – Managing Partner Brandtailors

Marian Georgescu – Junior Brand Designer Brandtailors

Melania Moisi – Creative Partner Brandtailors

Mihai Parpalea – Desktop Publisher & Partner Brandtailors


Mai mult in Conturi, Rebranding, Packaging, Design, 


PUBLICITATE: