Noua echipa de conducere BRAT
Vineri, 26 Martie 2010


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Silviu Ispas are un nou mandat de Presedinte BRAT, in urma unei Adunari Generale a membrilor organizatiei, care a avut loc joi, 25 martie. Pe ordinea de zi a sedintei au mai figurat printre altele rapoartele de activitate ale departamentelor asociatiei, propunerea de modificare a Statutului asociatiei si alegeri pentru Consiliul Director BRAT.

Pe langa Ispas, din noul consiliu director BRAT mai fac parte Florin Beldiman (Mediaedge:CIA), Vincent Briot (Edipresse AS), Marius Gheorghe (Media Investment), Bogdan Gheorghe (SoftNews Net), Gruita Ienasoiu (Solpress), Dan Manea (Media Sud Management), Cosmina Noaghea (PubliMedia International), Alin Popescu (web Legalnet Media), Calin Rotarus ( ARBOinteractiv), Dragos Stanca (F5), Claudiu Serban (Editura Evenimentul Zilei si Capital), Catalin Tolontan (Convergent Media), Mihai Trandafir (Bv McCann Erickson), Dragos Varsandan (Ringier Romania).

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o structura asociativa constituita in scopul masurarii si verificarii independente si obiective a indicatorilor de performanta a diverselor produse media. Organizatia are in prezent 247 membri: editori de presa scrisa sau online, agentii de publicitate, clienti de publicitate si difuzori de presa. 


PUBLICITATE: