Noua campanie „Creditul Indepedentei” pentru First Bank este semnata de Cheil | Centrade
Marti, 10 August 2021

 

Credit. „Creditul Indepedentei”, First Bank / Cheil | Centrade

„Suntem foarte incantati de primul film SF din seria First Bank Studio. Este primul realizat in intregime in CGI si cred ca echipa de la Cyclops Film si Static VFX a facut o treaba foarte buna. „Creditul Independentei” vine cu atat de multe avantaje extraterestre, incat e atractiv chiar si pentru alte civilizatii,” completeaza Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

AdPlayers. info

Cheil | Centrade, hub-ul retelei Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est, lanseaza pentru First Bank o noua campanie din seria First Bank Studios, ilustrand filosofia de brand „The American Way” prin povesti din universul blockbusterelor hollywoodiene, anunta agentia.

Potrivit autorilor campaniei, prin acest continut mereu surprinzator, abordarea First Bank ramane fidela mantrei First To Make A Difference, transpusa in comunicarea produselor bancare, dar mai ales in inovatiile care se regasesc in fiecare dintre acestea.

In noul episod al seriei First Bank Studios intram in lumea filmelor stiintifico-fantastice cu un cuplu de extraterestri ce planuiesc, in spiritul cliseelor cinematografice, invazia Pamantului. Acestia renunta insa rapid la planurile lor agresive. Atrasi de dobanda extraordinar de avantajoasa la creditul ipotecar oferit de First Bank si de faptul ca pot aplica prin video banking, decid sa devina pamanteni cu casa in Bucuresti.

Noua platforma cuprinde executii creative savuroase si este raspunsul brandului la cresterea consumului de continut video pe platformele de streaming, in special de catre publicul tanar din mediul urban. Produsele First Bank se transforma astfel, din simple instrumente financiare, in solutii life-changing pentru protagonistii povestilor, plasati  intr-o serie variata de scene iconice din lumea cinematografiei americane.

„Cu fiecare initiativa, vrem le sa oferim clientilor nostri servicii de banking digital „galactice” – usor de accesat de absolut oriunde, cu minim de timp investit, la preturi competitive. Noul credit ipotecar de la First Bank ofera o dobanda incepand cu doar 3.45% si o modalitate prietenoasa de a aplica pentru credit – prin video banking si cu o singura vizita la banca, daca totul e bine. De aceea, maniera de comunicare e una la fel de prietenoasa si rasplateste timpul privitorului cu entertainment de calitate. Seria inspirata din lumea filmelor americane continua astfel cu o invazie a extraterestrilor, dar cu o intorsatura amuzanta,” explica Viorel Ruse, Director de Marketing si Comunicare la First Bank.

„Suntem foarte incantati de primul film SF din seria First Bank Studio. Este primul realizat in intregime in CGI si cred ca echipa de la Cyclops Film si Static VFX a facut o treaba foarte buna. „Creditul Independentei” vine cu atat de multe avantaje extraterestre, incat e atractiv chiar si pentru alte civilizatii,” completeaza Mihai Gongu (foto), Executive Creative Director Cheil | Centrade.

 

 

 

 

„Echipa First Bank a dovedit ca stie sa inspire si sa aprobe work ce imbina creativitatea cu eficienta, lucru dovedit si de cele doua campanii finaliste selectate de juriul EFFIE anul acesta in doua categorii diferite, si de bronzul din categoria extrem de competitiva Financial Services. Speram sa revenim pe scena EFFIE anul viitor cu povestile din seria Bank Studios,” concluzioneaza Carmen Miruta, Client Service Director Cheil | Centrade. 

 

 

CHEIL | CENTRADE

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrata din Romania si serveste drept hub regional pentru reteaua coreeana Cheil in sud-estul Europei, coordonand strategia de comunicare si creatie pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte First Bank, ENGIE Romania, NN Romania, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociatia ANAIS si United Way. Din 2018, Cheil | Centrade Bucuresti a lansat si divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deserveste mai multe piete din Europa. Cheil | Centrade este singura agentie romaneasca premiata la cea mai recenta editie London International Awards si, de asemenea, singura care a avut un membru in juriul celei mai recente editii Euro Effie Awards.

Centrade este parte a holdingului international Centrade USA – cu operatiuni in Bucuresti, Houston si Zagreb, alaturi de Chainsaw Europe, Kubis Interactive si Epidemic Worldwide. http://www.centrade-cheil.com/ 

First Bank, in 17 tari.

Dupa o activitate de 18 ani, Piraeus Bank Romania a devenit First Bank, prin preluarea de catre J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investitii in industria financiara in peste 17 tari. First Bank are sloganul “The American Way” si crede in cultura americana a actiunii, a atentiei la nevoile clientului si a inovatiei. Banca ofera instrumente moderne de Internet&Mobile banking si ofera singurul serviciu de video banking din Romania alaturi de o retea importanta de filiale teritoriale.

Credits „Creditul Indepedentei”, First Bank:

First Bank:

Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse

Senior Marketing Specialist: Mihai Tanase

Marketing Specialist: Alina Petcu

BTL & Productie: Mihai Terecoasa

Senior PR & CSR Specialist: Cristina Drasovean-Oniceanu 


Agentie de creatie: Cheil | Centrade

 Art Director: Ana-Ramona Tanasa

Copywriter: Alexandru Iliescu

Creative Director: Roxana Nita

Executive Creative Director: Mihai Gongu

AV Producer: Monica Garbur

Client Services Director: Carmen Miruta

Group Account Director: Maria- Cristina Trepcea

Account Director: Bianca Cauc-Bitu

Casa de productie: Cyclops Film:

Marius Bucur – executive producer 

Static VFX:

 

Regie:

Alin Dumitru

Liviu Dinu

 

 

Producer:

 

Istvan Bordi

 

Animation Supervisor: Liviu Dinu

3D supervisor: Alin Dumitru

Modelatori 3D: Mihnea Mihail

Mihai Stanica 

Compozitor 3D: Iulia Chirculescu 

Animatori 3D:

Maximilian Tucudean

Bogdan Dumitru

Lumina&Render: Alexandru Parascan

 

Post productie: Chainsaw Europe:

 

Andrei Vasilache/ Hasan Nasser – sound design/ sound mix

Raluca Iutes / Oana Manea - coordonator post-productie

Smaranda Dacian - video editor

 

Agentie de media: OMD

 

Madalina Borcea: Media Director

Radu Hristov: Media Manager

Cristina Dabu: Media Manager

Mai mult in Campanii, 


PUBLICITATE: