Nou obicei de alimentatie sanatoasa de la jucatorii si nutritionistul FC Barcelona. Beko continua Eat Like a Pro prin campania 4-3-3 si limbaj emoji
Luni, 05 Noiembrie 2018


Credit: Beko / Image PR

Realizata cu sprijinul Fundatiei Barça, campania isi propune sa ajute la prevenirea obezitatii infantile. Sprijin in campanie vin si jucatorii FC Barcelona si nutritionistul clubului, care se alatura actiunii Eat Like A Pro, dezvaluind formulele lor 4-3-3 favorite in social media.

adplayers. info

Campania "Eat Like a Pro" Beko continua cu cel mai nou demers  in misiunea sa globala de a inspira copiii sa traiasca o viata mai sanatoasa si activa, anunta reprezentantii de comunicare ai marcii, de la Image PR. Lansata de Beko in anul 2017, comunicar"Eat Like a Pro" incurajeaza copiii sa manance sanatos si este parte a unui angajament continuu cu UNICEF.

Realizata cu sprijinul Fundatiei Barça, campania isi propune sa ajute la prevenirea obezitatii infantile. Acum, Beko nu doar ii incurajeaza pe copii sa manance ca un profesionist, ci si sa se antreneze ca un profesionist, deoarece brandul isi propune sa ii inspire pe acestia sa devina mai activi, la fel ca eroii lor de la FC Barcelona.

Parte din initiativa globala ”Eat Like a Pro”, noua comunicar este cunoscuta sub numele de 4-3-3 si a fost lansata cu ocazia meciului El Clásico de pe Camp Nou, unde FC Barcelona a intalnit cel mai mare rival al lor, Real Madrid. Campania se inspira din formula de joc clasica si castigatoare 4-3-3 a clubului FC Barcelona si provoaca oamenii din intreaga lume sa priveasca formula din perspectiva unui stil de viata sanatos si sa prezinte propria formula sanatoasa de joc, prin intermediul celui mai folosit limbaj pe internet: emoji.

4-3-3. Patru fructe si legume, trei proteine, trei exercitii fizice

Potrivit autorilor, implicarea in prevenirea obezitatii infantile este simpla. Pentru a crea propria formula 4-3-3 castigatoare, oamenii trebuie sa aleaga cea mai sanatoasa gama de preferinte care sa includa patru fructe si legume, trei proteine, trei exercitii fizice si sa impartasasca in social media formula, utilizand emoji-urile preferate si #EatLikeAPro @beko.

Sprijin in campanie vin si jucatorii FC Barcelona si nutritionistul clubului, care se alatura actiunii Eat Like A Pro, dezvaluind formulele lor 4-3-3 favorite in social media. In plus, impartasirea 4-3-3-ului personal nu este doar o modalitate de a imita eroii, este si o sansa de a calatori, de a se antrena si de a trai ca un profesionist pe terenul de antrenament al FC Barcelona.

Castigatorii concursului vor beneficia de o experienta unica in viata. Vor putea trai asemenea eroilor lor de la FC Barcelona: un tur exclusiv al stadionului Camp Nou, primind sfaturi in materie de diete de la bucatarii profesionisti si nutritionistii clubului catalan si avand posibilitatea de a se antrena cu profesionistii de renume mondial de la Academia Barça din centrul de antrenament al FC Barcelona - Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Formula nutritionistului FC Barcelona

Nutritionistul clubului FC Barcelona, dr. Antonia Lizárraga, a declarat despre campanie: „In timpul saptamanii premergatoare El Clásico, am lucrat cu clubul si jucatorii pentru a crea formula ideala si sanatoasa 4-3-3, pentru a sprijini performanta in teren a acestora. Este minunat sa putem arata oamenilor din intreaga lume cat de importante sunt alegerile alimentare pentru jucatori si cum se imbina cu antrenament si stilul lor de viata pentru a le permite sa se joace mereu la capacitate maxima. Acum, prin introducerea provocarii 4-3-3, copiii, parintii si fanii de fotbal din intreaga lume pot arata cum manca si cum se antreneaza ca un profesionist, avand sansa de a castiga experienta unica FC Barcelona. Astept cu nerabdare sa-i primim pe castigatori la Camp Nou”.

Studiile arata ca, in medie, este nevoie de 66 de zile pentru a se forma un nou obicei. De aceea, Beko crede ca dialogul privind un stil de viata sanatos este doar inceputul schimbarii - trebuie sa ne schimbam obiceiurile si stilul de viata pentru a ajuta in lupta impotriva obezitatii infantile.

Mai multe detalii sunt disponibile pagina de Facebook oficiala Beko Romania

Beko este liderul pietei de electrocasnice independente si al doilea cel mai important jucator al pietei de electrocasnice din Europa (decembrie 2017). Parte din Arçelik Group, Beko este brandul cu cea mai rapida crestere pe piata europeana incepand cu anul 2000.

Partener Principal al FC Barcelona, Beko a donat €1.000.000 pentru cresterea gradului de constientizare cu privire la provocarea globala a obezitatii infantile si i-a incurajat pe oamenii din intreaga lume sa-si impartaseasca obiceiurile alimentare sanatoase in social media. Pentru fiecare postare #EatLikeAPro care a aparut pe Instagram sau pe Twitter, Beko a donat 1 euro catre UNICEF.

Mai mult d
espre Image PR

Mai mult in Campanii, Conturi, PR, CSR,


PUBLICITATE: