Nou Brand PR Manager la Pleon Graffiti
Miercuri, 03 Mai 2006

Nou Brand PR Manager la Pleon Graffiti( AdPlayers.ro ) Andreea Roxana Torba (foto), 26 de ani, s-a alaturat de curand echipei Pleon Graffiti, pe pozitia de Brand PR Manager. Oficialii biroului local Pleon spun ca Pleon Graffiti are in prezent o echipa formata din 11 persoane si un portofoliu de 15 clienti activi.

Potrivit aceleiasi surse, ea va coordona unul din conturile internationale ale Pleon Graffiti, avand o experienta semnificativa pe comunicarea de brand, dobandita in cadrul agentiei Mercury Promotions.

Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Andreea Roxana Torba a lucrat si in presa scrisa si audiovizuala (Radio Delta rfi, TVR, Independent). Vorbeste engleza, franceza, spaniola si putina germana.

Pleon Graffiti este biroul local al retelei Pleon Europe, liderul european in domeniul consultantei in comunicare. Extinderea Pleon in zona centrala si estica a continentului s-a realizat in ianuarie 2006, prin deschiderea a 6 noi birouri, printre care cel din Bucuresti.

Irina Toma (info@adplayers.ro)


PUBLICITATE: