Notorious lucreaza pentru Yourweekend
Sambata, 02 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Notorious furnizeaza pentru compania specializata in cadouri personalizate Yourweekend servicii de corporate identity, design de ambalaj si lansare de produs. 

Potrivit reprezentantilor agentiei conduse de Bogdan Alexandrescu, Notorious va oferi solutii integrate de comunicare ATL si BTL.

 

Yourweekend este o societate specializata in conceperea si organizarea de activitati tematice, sub forma unor cadouri originale si personalizate. Compania a lansat in Romania o noua generatie de pachete-cadou, care permit beneficiarilor sa aleaga una din destinatiile sau activitatile propuse in GIFTBOX: Aventura sau Relaxare.

 

“Conceptul inovator de pachet-cadou tematic, lansat in Romania de Yourweekend, a fost deja initiat in Belgia, Olanda, Spania, Germania, Italia, Portugalia, Elvetia, Marea Britanie, SUA si Franta, bucurandu-se de un succes fulminant”, declara Ruxandra Cruceru, Account Manager Notorious.

 

“Este prima colaborare cu un furnizor de servicii din Romania care a respectat intocmai deadline-urile, desi termenele de executie au fost destul de stranse. In plus, propunerile creative ale agentiei au impulsionat vanzarile produselor noastre” a spus Eva Ferriere, Managing Director al companiei Yourweekend,

 

AdPlayersFile

Infiintata in 1994, Notorious este o agentie de publicitate full-service care asigura campanii integrate de comunicare. Oficialii Notorious pozitioneaza agentia in jurul a doua puncte forte: strategie pe termen lung si creativitate eficienta.

 


PUBLICITATE: