Notorious a câstigat procesul identitatii pentru Bostina si Asociatii
Sambata, 04 Noiembrie 2006

Notorious a câstigat procesul identitatii pentru Bostina si Asociatii

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

În urma unei licitatii la care au participat 7 agentii de publicitate, Notorious a fost desemnata sa creeze identitatea corporatista a casei de avocatura Bostina si Asociatii, anunta oficialii agentiei de publicitate conduse de Bogdan Alaxandrescu, într-un comunicat remis AdPlayers si AdPlayers.ro.

Noua identitate vizuala a casei de avocatura Bostina si Asociatii realizata de Notorious se va regasi pe site-ul de Internet, pagina Intranet - care are rolul de a facilita comunicarea interna în companie, brosuri, mape de prezentare, news-letter si alte documente ale companiei.

Dupa cum sustin autorii sai, identitatea vizuala propusa de Notorious pentru casa de avocatura exprima actuala pozitionare pe piata a companiei. Bostina si Asociatii este mai mult decât o casa de avocatura. Este un grup de consultanta care ofera servicii extrem de specializate: consultanta financiara, consultanta manageriala si consultanta contabila.

În viziunea agentiei, noua pozitionare exprimata de sloganul “Parteners in trust.” defineste aceasta orientare spre drept comercial si exprima mai bine specificul serviciilor oferite de companie. “Partener” si “trust” sunt termeni preluati din domeniul comercial, subliniaza agentia. “Trust” are o dubla semnificatie: grup de companii, dar si încredere.

Logotipul propus de Notorious, afirma oficialii agentiei, pleaca de la necesitatea de diferentiere a brandului, de a comunica printr-o abordare grafica noua pozitie de challenger, într-o nota moderna dar în acelasi timp pastrând o tusa clasica definitorie domeniului de activitate. S-a optat, sustin autorii, pentru o executie eleganta si simpla, în doua culori, cu puternice semnificatii la nivel cromatic si cu un logotip serifat ce are la baza litera romana, modificata usor pentru a da mai multa personalitate logotipului.

AdPlayersFile Bostina si Asociatii

Bostina si Asociatii este una dintre cele mai mari case de avocatura de pe piata româneasca, având filiale în cinci tari europene. Anul acesta casa de avocatura a  achizitionat si Wesdin SA, companie elvetiana de consultanta juridica specializata în dreptul comercial international.


PUBLICITATE: