Noile modele Xiaomi din seria Redmi Note 10 5G si Redmi Note 10S, disponibile in oferta Vodafone
Vineri, 04 Iunie 2021

 

Credit. Vodafone

Redmi Note 10 5G este dotat cu o camera principala de 48MP, camera macro de 2MP si senzor de profunzime de 2MP ce asigura fotografii de calitate

AdPlayers. info

Vodafone Romania a inclus in oferta sa noile modele de smartphone-uri din seria Redmi Note 10 lansate astazi de Xiaomi: Redmi Note 10 5G si Redmi Note 10S, anunta compania. In plus, Vodafone este singurul operator de telecomunicatii care ofera, in acest moment in Romania, telefonul Redmi Note 10S.

Potrivit informarii, Redmi Note 10 5G are integrat un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport pentru dual sim 5G si modem integrat, totodata telefonul oferind un consum eficient de energie. Smartphone-ul Xiaomi are ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5” si o rata de refresh de 90Hz, fiind astfel capabil sa se adapteze automat continutului afisat – de la 30Hz sau 60Hz pentru vizionare de filme sau news feed-ul platformelor social media si pana la 90Hz pentru gaming. Astfel, sunt garantate o experienta placuta si o utilizare optima a bateriei.

Redmi Note 10 5G este dotat cu o camera principala de 48MP, camera macro de 2MP si senzor de profunzime de 2MP ce asigura fotografii de calitate. Telefonul dispune de un acumulator de 5,000mAh cu incarcare rapida la 18W.

Al doilea model al seriei lansate astazi, Redmi Note 10S, este echipat cu ecran AMOLED DotDisplay de 6.43” si vine cu un design modern si minimalist, senzor de amprenta lateral, incarcator rapid de 33W, un senzor de lumina de 360 de grade si doua difuzoare. Camera principala de 64MP a lui Redmi Note 10S vine cu imbunatatiri considerabile fata de generatia anterioara si doboara recorduri in materie de rezolutie.

Noua gama de telefoane Xiaomi poate fi achizitionata din magazinele Vodafone, dar si de pe www.vodafone.ro . Spre exemplu, Xiaomi Redmi Note 10S este disponibil la un pret de 6 euro pe luna impreuna cu un avans de 9 euro la abonamentul RED 14. In perioada 3 – 30 iunie, clientii Vodafone pot beneficia de o oferta speciala pentru smartphone-urile Redmi Note 10 5G si Redmi Note 10S.

Mai mult in Telecom, Campanii,


PUBLICITATE: