Noile Galaxy Z Flip4 si Z Fold4, disponibile pentru precomanda la Vodafone, cu reduceri la abonamentele RED Infinity
Marti, 16 August 2022

 

Vodafone Romania anunta disponibilitatea pentru precomanda a celei mai noi generatii de smartphone-uri pliabile de la Samsung: Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4, livrarile urmand sa fie efectuate incepand cu 26 august

AdPlayers. Info

Vodafone Romania anunta disponibilitatea pentru precomanda a celei mai noi generatii de smartphone-uri pliabile de la Samsung: Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4, livrarile urmand sa fie efectuate incepand cu 26 august a.c., anunta compania.

Samsung Galaxy Z Flip4 in varianta de 128 GB poate fi achizitionat de la Vodafone impreuna cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 18 euro/ luna, cu o perioada contractuala de doi ani, rata lunara de 25 de euro si un avans de 408 euro.

Samsung Galaxy Z Fold4 de 256 GB este disponibil cu acelasi tip de abonament, incheiat pe aceeasi perioada de timp, dar cu o rata lunara de 30 de euro si un avans de 986 de euro. Ambele smartphone-uri pot fi achizitionate si fara perioada contractuala la pretul de 1098 de euro cu TVA inclus pentru modelul Galaxy Z Flip4, respectiv 1796,4 euro (TVA inclus) pentru Galaxy Z Fold4.

Galaxy Z Flip4 ofera o experienta imbunatatita la nivelul camerei, dand utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri hands-free sau de a realiza selfie-uri de inalta calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principala si modul Quick Shot imbunatatit, toate la o calitate foarte buna, atat pe timp de zi cat si de noapte datorita camerei echipate cu un senzor cu 65% mai luminos, alimentat de platforma mobila Snapdragon® 8+ Gen 1.

Totodata, utilizatorii pot efectua apeluri, pot raspunde la mesaje, pot debloca masina si chiar controla widget-ul SmartThings Scene direct din ecranul extern, fara a fi necesara deschiderea smartphone-ului.

In materie de design, noul Galaxy Z Flip 4 vine cu o balama mai subtire, margini indreptate, sticla rezistenta pe spate si rame metalice lucioase, dar si posibilitati de personalizare atat a ecranului extern, cat si a celui principal, cu fonturi, pictograme si modele disponibile in Galaxy Themes. In plus, utilizatorii isi pot crea propriul ecran extern, avand la dispozitie noi modele de cadrane de ceas si fundaluri in diferite formate: imagini, GIF-uri si chiar video-uri.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone Samsung de pana acum, este si primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune speciala de Android creata de Google pentru experiente pe ecran mare, inclusiv pliabil.

Cu un design compact si usor, Galaxy Z Fold4 a fost conceput pentru multitasking facilitand utilizatorilor accesul la aplicatiile preferate si la cele recent folosite. Multitasking-ul este totodata mai intuitiv si mai usor de realizat datorita noilor gesturi de glisare, care permit comutarea intre afisarea aplicatiilor pe intregul ecran si ferestrele pop-up sau impartirea ecranului in jumatate pentru mai multe variante de multitasking. Experienta este completa datorita noului S Pen, util in luarea de notite si realizarea de desene chiar si din mers, fiind stocat acum in interiorul carcasei telefonului. 

Galaxy Z Fold4 are un obiectiv de 50MP imbunatatit, Space Zoom de 30x si o varietate de moduri pentru camera, pentru fotografii si videoclipuri uimitoare. Dimensiunea mai mare a pixelilor, senzorul cu 23% mai luminos si puterea de procesare imbunatatita asigura totodata captarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte.

Ecranul principal de 7.6 inci, mai luminos, si cu o rata de reimprospatare adaptiva de 120Hz ofera o vizionare mai buna, inclusiv a aplicatiilor de social media populare, cat si a celor de streaming video, in modul hands-free, datorita Flex Mode. Galaxy Z Fold4 este potrivit si pentru gaming datorita platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 si a tehnologiei hiper-rapide 5G.

Potrivit companiei, Z Flip4 si Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodata, cu rame si balama din Armour Aluminium, ecran extern si spate din sticla de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+ si ecran principal cu strat de protectie optimizat. Ambele modele sunt rezistente la apa, avand IPX8.

Galaxy Z Flip4 este disponibil in culori cunoscute precum Bora Purple si Graphite, dar si in noile variante Pink Gold si Blue. Pentru Galaxy Z Fold4 optiunile de culoare sunt: Graygreen, Beige si Phantom Black.

Mai mult in Campanii, Promotii, Telecom


PUBLICITATE: