Ninespices crediteaza Easybanking.ro
Vineri, 12 Mai 2006

Ninespices crediteaza Easybanking.ro

( AdPlayers.ro ) Compania romaneasca de marketing online si design interactiv Ninespices a lansat de curand cel mai nou serviciu de intermediere si consultanta online gratuita destinat tuturor romanilor care sunt in cautarea unui produs bancar si au acces la un PC conectat la internet. Potrivit Ninespices, site-ul analizeaza ofertele a celor mai importante 30 de banci comerciale din Romania si recomanda vizitatorilor cele mai potrivite solutii pentru solicitari specifice (autoturisme, bunuri de consum, carduri de credit, depozite bancare, credite de nevoi personale, etc).

Ninespices crediteaza Easybanking.ro"Cand am hotarat sa dezvoltam acest serviciu online am plecat de la premisa ca bancile si institutiile financiare nu reusesc inca suficient de bine sa prezinte oferta prospectilor si clientilor” a declarat Mihai Fanache (foto), Director General NineSpices si Easybanking.ro. „ In plus consumatorii incep sa invete necesitatea compararii ofertelor bancare inainte de a lua o hotarare finala. Easybanking.ro incurajeaza dezvoltarea pietei consumer-banking romanesti, usurand eforturile soctietatilor bancare de ajunge la clientii interesati", a mai spus Mihai Fanache.

Credite online la 30 de banci

Dupa cum afirma reprezentantii companiei, orice vizitator al www.easybanking.ro poate, dupa consultarea ofertelor comparate, sa aplice online pentru un produs bancar. Dupa ce serverul inregistreaza cererea sa, Easybanking.ro trimte automat cererea catre institutia bancara selectata sau catre un broker de credite, impreuna cu profilul complet al solicitantului. Banca urmeaza sa contacteze utilizatorul Easybanking.ro pentru a-i oferi solutia la cererea trimisa.

Pe langa informatiile despre produsele de bancare site-ul ofera si informatii despre modelele de autoturisme noi si preturile oferite de importatori celor interesati de achizitionare. Easybanking.ro poate face si recomandari in functie de bugetul pe care un vizitator il are la dispozitie pentru achizitionarea unui autoturism.

Peste 500 cereri online in mai putin de o luna

La mai putin de o luna de la lansare Easybanking.ro are deja peste 500 de cereri inregistrate din partea vizitatorilor catre bancile comerciale sau societatile finaciare. In principal utilizatorii au solicitat credite ipotecare: 46% din totalul cererilor, credite pentru achizitonarea de autoturisme (31% - cele mai solicitate marci fiind Dacia, Volkswagen, Skoda si Renault), credite pentru nevoi personale (16%) si carduri de credit ( 7%).

Conform oficialilor sai, Ninespices ( www.ninespices.com ) este o companie romaneasca de marketing online si design interactiv castigatoare a 3 premii Internetics, festivalul national de comunicare digitala. Prezenta de 3 ani pe piata locala Ninespices ofera solutii de strategie si comunicare online pentru clienti precum Vodafone, HP, Toyota, Porsche Romania, Microsoft, Orange, Colliers sau Interbrew.

Irina Toma, Info@adplayers.ro )

.

Ninespices crediteaza Easybanking.ro

.

Ninespices crediteaza Easybanking.ro

.

Ninespices crediteaza Easybanking.ro

.


PUBLICITATE: