Next Advertising adopta Fundatia Copii in Dificultate (CiD)
Joi, 09 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Next Advertising si Fundatia Copii in Dificultate (CiD) au lansat programul de adoptii spirituale “Bun Venit in Familia CiD”. In urma evenimentului de lansare s-au strans donatii in valoare de aproximativ 25.000 de euro.

 

Campania “Bun Venit in Familia CiD” este sustinuta, potrivit agentiei, de o ampla promovare bazata pe un mix intre ATL, BTL si relatii publice. Comunicarea este realizata si implementata probono de Next Advertising, iar partenerii si colaboratorii agentiei au dat si ei o mana de ajutor astfel incat s-a obtinut spatiu gratuit in publicatii  pentru popularizarea „adoptiilor”.

 

Conform reprezentantilor de relatii publice de la Next, gazda evenimentului de lansare a fost Amalia Nastase, ambasadorul Fundatiei Copii in Dificultate, iar lansarea programului s-a bucurat de prezenta multor celebritati din lumea mondena, oameni de afaceri si politicieni. Printre ei se numara premierul Calin Popescu Tariceanu si sotia sa, Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Mihaela Radulescu, Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Camelia Sucu, Daciana Sirbu, Mihaela Tatu, Florin Chilian, Gianina Corondan, Emanuela si Paolo Chighine (Enel).

 

„Pe site-ul fundatiei www.cid.org.ro exista un “album de familie in cuvinte”, cum i-am spus noi, in care sunt scrise povestile copiilor. Citindu-le, fiecare isi poate alege un suflet spre adoptie. Contul in care se pot face donatii a fost deschis la BRD-GSG, Suc. Decebal, si este RO12 BRDE441SV20937824410”, a completat Mara Stoenescu, Account Director Next Advertising.

 

Fundatia “Copii in Dificultate“ este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. „Copii in Dificultate” opereaza in 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges. Alisdair Barron, Presedintele fundatiei a fost investit in 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoastere pentru ceea ce a facut in beneficiul copiilor din Romania.

 

 


PUBLICITATE: