NetBridge transmite "Meciul Mileniului" in direct pe internet
Miercuri, 05 Aprilie 2006

NetBridge transmite Meciul Mileniului in direct pe internet( AdPlayers.ro ) “Transmiterea unui meci de fotbal in direct pe internet din Romania catre lumea intreaga constituie o premiera mondiala”, a declarat Orlando Nicoara (foto), Director General al companiei NetBridge, referitor la transmisia in direct pe internet a meciului Steaua - Rapid.

www.MeciulMileniului.ro este site-ul pe care orice utilizator de internet, atat din Romania, cat si din alta parte a lumii, va putea urmari in direct si la calitate inalta, returul partidei de fotbal dintre echipele Steaua si Rapid, care va avea loc pe stadionul « Lia Manoliu » din Bucuresti, joi, 6 aprilie 2006, incepand cu ora 20.30 “

NetBridge transmite Meciul Mileniului in direct pe internet

Cel mai mare eveniment online al anului, potrivit netBridge, este sustinut de Connex-Vodafone, in calitate de sponsor principal al proiectului www.MeciulMileniului.ro.

La realizarea site-ului si a infrastructurii necesare transmiterii online a acestui meci - un proiect netBridge, au mai colaborat alaturi de sponsorul principal - Connex-Vodafone si furnizorul de solutii IT Softure, precum si compania de creatie web NineSpices. NetBridge a preluat drepturile de difuzare pe internet a meciului de la compania Kick Off care detine aceste drepturi.

“Salutam performanta echipelor Steaua si Rapid de a ajunge in sferturile cupei UEFA si, ca principala companie de servicii prin internet, credem ca este de datoria noastra sa oferim din punct de vedere tehnic cadrul in care sa-si  demonstreze valoarea si sa fie vazuti in direct de catre o lume intreaga”, a mai declarat Orlando Nicoara.

Numarul locurilor pentru vizionarea transmisiunii online din Romania este limitat de capacitatea retelelor nationale de internet. Pentru a-si asigura o experienta de calitate maxima, doritorii sunt invitati sa se inscrie cat mai repede pe pagina de internet care va gazdui marele eveniment: www.MeciulMileniului.ro.

Meciul va putea fi urmarit online si de catre orice utilizator de internet din strainatate. Utilizatorii de internet din Romania si din intreaga lume vor accesa transmisiunea in direct pe baza inscrierii anterioare si fara a fi nevoiti sa instaleze alt software in afara de cel furnizat implicit cu sistemul de operare Microsoft Windows XP. (Windows Media Player 9, si Internet Explorer)

Cea mai mare companie de servicii prin internet de pe piata romaneasca , NetBridge este o companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania, cat si in plan international. In Romania, netBridge mai dezvolta: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.Boom.ro - principalul serviciu de publicitate prin internet, www.OKazii.ro,   cel mai vizitat site de Comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management.

(Iulian Toma iulian.toma@adplayers.ro )


PUBLICITATE: