Nestea se racoreste cu Lowe&Partners
Luni, 07 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Lowe&Partners a creat campania de imagine pentru Nestea Fructe de padure, noua aroma lansata de Coca–Cola in completarea variantelor Lamaie, Piersica si Green Tea, anunta reprezentantii agentiei intr-un comunicat remis AdPlayers.

“Am decis ca avem nevoie de o abordare la fel de fresh, cu un key visual care sa sugereze, prin culoare, vitalitatea senzationala pe care o traiesti atunci cand bei un Nestea Fructe de padure”, Eduard Dedu, Copy Lowe.

Potrivit autorilor, asa s-a nascut „Imagineaza-ti un ceai cu aromele padurii”, tag-ul noii campanii de extindere de portofoliu, in care, spune agentia, pe langa adaptarea spotului italian, Lowe a creat o componenta puternica de print pentru Antonio si partenera lui (de la POSM-uri si stickere, la price labels, stripe-uri de raft si cool stickere).

Reprezentantii Lowe spun ca TVC-ul (spotul TV n.r.) va fi dublat de printurile care acopera locatiile key account, hypermarketuri si spatiile off premises. Pe parcursul campaniei de 6 saptamani, principalul target atins de mesajul „Imagineaza-ti un ceai cu aromele padurii” sunt tinerii si adultii carora le place sa bea cafea si ice tea si care adopta un stil de viata sanatos, fara a deveni obsesivi.

AdPlayersFile

Lowe&Partners Romania lucreaza pentru Coca – Cola Romania, GlaxoSmithKline, Unilever, Electrolux,  Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim, TNT Romania, Bayer, Gallina Blanca, Eli Lilly, Adesgo, Bramac, Eximbank, Ferrero, Unicef.

Pe piata romaneasca Lowe & Partners Romania face parte din grupul care mai include companiile Initiative (media), Medic One (healthcare communication), Brand Connection (media), Lowe PR (Public Relations)

AdFile

Advertiser: Coca-Cola

Brand: Nestea

Adriana Jascau, Brand Manager NCB, Coca-Cola,

Agentie: Lowe&Partners,

Alina Damaschin (Client Service Director),

Alina Ilie si Ilinca Strajan (Client Service),

Raluca Ciupercescu (Group Creative Director),

Amandine Heyndrickx (Art Director),

Eduard Dedu (Copywriter).

Foto session – Carioca;


PUBLICITATE: