Nadia Comaneci, mandra de evolutia copiilor care se antreneaza la GymNadia, sala de gimnastica dezvoltata cu Fundatia Tiriac
Vineri, 14 Februarie 2020

 

Credit: Fundatia Tiriac

’’Sunt mandra de acest proiect care ajuta copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastica, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplina vor dori, pentru ca gimnastica iti asigura temelia cu care poti construi performanta.’’ a spus Nadia Comaneci

AdPlayers. info

Nadia Comaneci a vizitat GymNadia, baza sportiva dedicata antrenamentelor de gimnastica ce a fost dezvoltata in parteneriat cu Fundatia Tiriac, prilej cu care a afirmat ca este mandra de evolutia copiilor care se antreneaza aici.

Dupa un periplu prin Europa, la alte proiecte de care se ocupa, Nadia Comaneci s-a intors acasa pentru a fi alaturi atat de familie cat si de GymNadia, proiect cu care se mandreste oriunde.

’’Sunt mandra de acest proiect care ajuta copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastica, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplina vor dori, pentru ca gimnastica iti asigura temelia cu care poti construi performanta.’’

Copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, inscrisi la cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica, au avut un scurt program de demonstratii urmatiti atent de Nadia care s-a implicat atat cu sfaturi cat si prin indrumare la aparate.

Antrenoarele Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartaseanu sunt campioane nationale si internationale si reprezinta echipa de instructori ce se ocupa de cei peste 70 de copii care urmeaza in prezent cursurile in baza sportiva din Otopeni.

 

Bucuroasa de evolutia si pregatirea gimnastilor, Nadia Comaneci a lansat provocarea de a continua antrenamentele pentru a fi pregatiti sa se inscrie, in luna martie, la prima competitie interna, Cupa GymNadia.

 

Surpriza pentru micutii sportivi a fost cartea cu autograf a Nadiei, Scrisori catre o tanara gimnasta, daruita  la sfarsitul intalnirii.

 

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundatiile Tiriac si Nadia Comaneci in cadrul locatiei Tiriac - Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotata cu echipamente de cea mai inalta calitate, furnizate de catre compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu varstele cuprinse intre 2 si 6 ani.

Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers, Sport Marketing

 

 


PUBLICITATE: