Nadia Comaneci extinde cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica desfasurate la GymNadia. Pe langa cele gratuite, abonamente de 200 lei pentru 8 sedinte
Vineri, 22 Februarie 2019


Credit: Fudatia Ion Tiriac, Ion Tiriac Foundation, GymNadia

Pe langa programele gratuite, in baza solicitarilor multiple primite dinspre parintii interesati de o dezvoltare fizica si mentala sanatoasa si echilibrata a copiilor, Nadia Comaneci a anuntat astazi lansarea unor noi programe de initiere, paralele, ce se vor desfasura seara in intervalul orar 17.00-19.00, contra unui cost de 200 lei pentru un abonament de 8 sedinte

AdPlayers.info

Nadia Comaneci a vizitat astazi GymNadia, locatia de intiere in gimnastica lansata in urma cu numai doua luni, prin parteneriat cu Fundatia Tiriac.

In cadrul vizitei sale Nadia Comaneci a evaluat evolutia copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6, inscrisi la cursurile gratuite de initiere in gimnastica. Totodata, aceasta a discutat cu micii gimnasti si cu parintii acestora despre beneficiile deja resimtite in randul practicantilor de la GymNadia.

"Activitatea fizica practicata inca de la varste fragede reprezinta o modalitate ideala de formare pentru orice sport. Imbinanad bazele gimnasticii cu distractia, activitatile de la GymNadia sunt o incantare pentru cei mici. Dupa numai doua luni de activitate, ma bucur sa pot constata progrese facil vizibile in mentinerea echilibrului, dezvoltarea motricitatii si a spiritului competitiv a juniorilor de la GymNadia. Este vorba de educatie, o modalitate pentru parinti de a facilita copiilor un mediu sanatos de formare, o investitie in copiii lor, care ii ajuta sa creasca sanatosi ", a declarat Nadia Comaneci.

Cursurile gratuite pentru cei mici se desfasoara de 3 ori pe saptamana, in intervalul orar 10.00-12.00, formandu-se astfel deja 6 grupe de copii practicanti, segmentati pe categorii de varsta: 2-3 ani si respectiv 4-6 ani.

Credit: Fudatia Ion Tiriac, Ion Tiriac Foundation, GymNadia

Andreea Raducan, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, prezenta astazi la eveniment, a adaugat: „La GymNadia copiii vin sa se joace in primul rand. Este foarte important sa dezvoltam oportunitati pentru cei mici, iar ceea ce se intampla aici, la GymNadia, reprezinta mediul ideal pentru debutul juniorilor in sport.”

In baza solicitarilor multiple primite dinspre parintii interesati de o dezvoltare fizica si mentala sanatoasa si echilibrata a copiilor, Nadia Comaneci a anuntat astazi lansarea unor noi programe de initiere, paralele, ce se vor desfasura seara in intervalul orar 17.00-19.00, contra cost.

Pretul cursurilor contra cost este de 200 lei pentru un abonament de 8 sedinte, adica 25 lei / sesiune. Cursurile gratuite din prima parte a zilei vor ramane in desfasurare, astfel incat participantii sa aiba variante de zile si intervale orare usor accesibile.

Cursurile GymNadia se desfasoara sub coordonarea celor patru antrenori selectati personal de catre Nadia Comaneci: Lacramioara Moldovan, Cristian Moldovan, Diana Bulimar si Lucian Branzai.

„Gimnastica s-a schimbat foarte mult, evolueaza, exista noi sisteme de invatare iar acest lucru se intampla acum si in Romania. E nevoie de o mentalitate noua, de cluburi particulare, de experienta externa. Suntem norocosi sa o avem pe Nadia alaturi de noi prin acest proiect”, a declarat Mihai Covaliu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, in cadrul conferintei de presa.

Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, a mentionat: „Sa ajungem Nadia. Toate fetitele ne doream asta. Felicitari Nadiei si Fundatiei Tiriac pentru aceasta initiativa, sunt convinsa ca antrenorii GymNadia vor face pe parcurs o evaluare si vor indruma micutii catre ramurile sportive ale gimnasticii, sau ale altor sporturi, care le sunt cele mai potrivite copiilor.”

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundatiile Tiriac si Nadia Comaneci in cadrul locatiei Tiriac - Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotata cu echipamente de cea mai inalta calitate, furnizate de catre compania American Athletic Inc (AAI) si dedicate varstelor cuprinse intre 2 si 6 ani.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Fundatia Ion Tiriac, Educatie, Sport Marketing

PUBLICITATE: