Muzeul Kitschului, Muzeul Simturilor dar si alte noi experiente pentru bucuresteni, la AFI Cotroceni
Vineri, 12 Februarie 2021

 

Credit AFI Cotroceni

 

Muzeul Kitschului, Muzeul Simturilor dar si alte noi experiente pentru bucuresteni, la AFI Cotroceni

,,Din pacate, unele sectiuni ale expozitiei au fost interpretate intr-o maniera eronata si tocmai datorita faptului ca, pentru noi, experienta si siguranta clientilor in mall sunt prioritare, am decis sa retragem acele exponate care au starnit dezbateri” motiveaza managementul retragerea unor exponate.

AdPlayers. info

Anul acesta, AFI Cotroceni isi propune sa incurajeze diversitatea culturala si artistica, gazduind proiecte educationale si culturale menite sa ii apropie pe oameni si sa cultive intelegerea si creativitatea.

Cel mai mare mall din tara ofera bucurestenilor noi experiente in 2021 gazduind deja doua proiecte/initiative culturale: hub-ul Centrului de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti – PROEDUS, un spatiu pentru invatare si petrecere a timpului liber intr-un mod educational-recreativ de catre copii si adolescenti, precum si Muzeul Kitschului Romanesc, o expozitie menita sa readuca sentimentul de nostalgie fata de trecutul nostru, prin intermediul conceptelor, obiectelor si decoratiunilor specifice anilor 80-90. De asemenea, Muzeul Simturilor este deschis 365 de zile pe an/permanent, fiind destinatia favorita a tinerilor si a parintilor care vor sa experimenteze alaturi de cei mici.

„Muzeul Kitsch-ului este un demers artistic pe care il gazduim in aceasta perioada in AFI Cotroceni si care s-a bucurat inca din prima zi de foarte multa notorietate. Din pacate, unele sectiuni ale expozitiei au fost interpretate intr-o maniera eronata si tocmai datorita faptului ca, pentru noi, experienta si siguranta clientilor in mall sunt prioritare, am decis sa retragem acele exponate care au starnit dezbateri. Din punctul nostru de vedere AFI Cotroceni este un loc al diversitatii si libertatii de a fi tu insuti, iar libertatea artistica este un drept fundamental pe care il incurajam.”, afirma oficialii de managament AFI Cotroceni


Gandit ca un spatiu al diversitatii de petrecere a timpului liber, AFI Cotroceni ofera numeroase oportunitati de relaxare si divertisment, de la shopping, la cinema, locuri de joaca, cafenele etc. La acestea se adauga acum si proiectele educationale si artistice care atrag clientii dornici de noi experiente.

Mai mult in Retail, Eveniment

 


PUBLICITATE: