Mutare digitala intre 100-200 mii EUR. Mega Image la Kubis, de la Senior Hyperactive si Interactions.
Vineri, 24 Iunie 2016

adplayers. Iulian Toma

Intr-o miscare estimata de surse adplayers din piata de profil intre 100 - 200 mii de euro pe an, Mega Image isi muta serviciile de marketing si comunicare digitala in portofoliul agentiei Kubis Interactive. In trecut, contul interactiv a mai fost administrat Senior Hyperactive si Interactions. Noua agentie a fost aleasa de lantul de magazine Mega Image dupa un proces de selectie la care au participat mai multe companii de profil.

Contactat de catre adplayers, Vlad Popovici, Managing Director, Kubis Interactive, nu a dezvaluit valoarea bugetului, motivand ca acesta va depinde nu doar de un pachet de servicii constant livrate ci si de proiecte noi care ar putea fi adaugate in perioada colaborarii.

“Suntem bucurosi sa incepem parteneriatul cu Mega Image. Kubis are ambitia, dar si toate resursele necesare sa duca brandul la un alt nivel in digital, avem deja cateva campanii frumoase, pe care le vom lansa in curand.” a mai spus Vlad Popovici.

“Prin noul parteneriat, ne dorim sa interactionam si mai bine cu consumatorii, sa fim parte din comunitatile lor in care ei comunica si se exprima cel mai bine, sa le oferim continut de calitate si experiente relevante pentru ei alaturi de Mega Image”, declara Adrian Nicolaescu,  VP Marketing Mega Image.

Dincolo de social media si consumer engagement, noua agentie care administreaza serviciile de marketing si comunicare digitala are in plan sa foloseasca la maxim experienta in programare si tehnologii, pentru a oferi brandului campanii integrate digitally led, propagate in mediile cele mai relevante pentru consumatorii Mega Image.

Mai mult despre Mega Image 

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 477 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (216), Shop&Go (259), Gusturi Romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Mai mult despre Kubis Interactive.

Mai mult in Licitatii, Interactive


PUBLICITATE: