Mos Nicolae a adus 1 an de Itsy Bitsy
Marti, 05 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

Itsy Bitsy FM implineste un 1 an de emisie in eter de ziua Sfantului Nicolae, 6 decembrie. Nadia Tataru (foto), Director General la Itsy Bitsy FM  spune ca, pe parcursul primului an de emisie, copiii s-au intalnit cu pesonajele Itsy Bitsy FM in Cismigiu, cu ocazia sarbatorilor de Florii si Paste, pe strazile Bucurestiului, de Ziua Mondiala a Copiilor, unde au defilat alaturi de personaje din povesti si in Herastrau, in cadrul evenimentului „Descopera Europa”.

„Cel mai mare loc de joaca” - Nadia Tataru

Nadia Tataru, este de parere ca „Anul trecut, de Sfantul Nicolae, copiii din Bucuresti au primit cel mai mare loc de joaca, Radio Itsy Bitsy FM. In aceasta perioada am daruit micilor fani emisiuni realizate impreuna si alaturi de ei prin care am incercat sa fim o alternativa vesela in educarea corecta si sanatoasa a copiilor nostri ”, a mai spus „mama” postului de radio pentru copii.

Impreuna cu  personajele sale, singurul post de radio pentru copii din Europa, potrivit oficialilor postului, sarbatoreste aniversarea unui an de emisie dar si apropierea sarbatorilor de iarna, daruind copiilor ascultatori de Itsy Bitsy FM250 de braduti de Craciun. Campania celor 250 de braduti se desfasoara pana la 15 decembrie, premiul cel mare fiind un calculator.

Personajele postului sarbatoresc alaturi de copiii ascultatori

Cei mai buni prieteni ai copiilor Itsy Bitsy, personajele postului - Aranburu, Zimitot, Magicianul, Zapa, Mastera, Piticul si Zana Norilor mai sarbatoresc deasemenea in studioul Itsy Bitsy FM alaturi toti copiii ascultatori pe care i-a avut alaturi, chiar in seara in care Mos Nicolae era asteptat de catre cei mici.

Media AdPlayersFile Itsy Bitsy

Potrivit reprezentantilor de comunicare, primul post de radio pentru copii - Itsy Bitsy FM are antena de emisie la Bucuresti si acopera capitala pe 99.3 FM, fiind si singurul radio dedicat copiilor.

Itsy Bitsy FM se adreseaza celor cu varste intre 3 si 10 ani si unui public extins de 2 - 12 ani. Oficialii sai mai sustin ca postul se adreseaza inclusiv parintilor sau bunicilor si poate fi receptionat deocamdata in Bucuresti si pe internet la www.itsybitsy.ro.

In esenta, sustin promotorii postului, Radio Itsy Bitsy este un mijloc de educatie alternativa, bazate pe multa interactivitate, iar emisiunile postului au fost gandite pentru a urmari o zi obisnuita din viata unui copil.

Condus de Nadia Tataru – General Manager al postul de radio, Itsy Bitsy FM emite sub licenta de emisie On Air Studio, companie ce ii are ca actionari pe Nadia Tataru - 90% si Felix Tataru - 10% (n.r. General Manager al agentiei de publicitate GMP) .


PUBLICITATE: