Mos Craciun, la concurs de desene Carrefour
Joi, 03 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

In preajma Sarbatorilor, Mos Craciun a adus  premii la Carrefour, pentru elevii din clasele I – VIII care au participat la Concursul de desene organizat anual de catre lantul de magazine.

 

Participantii au venit atat de la scolile bucurestene precum si din Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila si Galati si a fost organizat in colaborare cu: BIC, Quadrant Amroq Beverages (Pepsi), Colgate, Nestle, Philips, Coca-Cola HBC Romania, Eurosport DHS, Procter&Gamble, Kraft Europe.

 

Potrivit reprezentantilor Carrefour, in orasele in care s-a desfasurat proiectul, au participat aproximativ 242.000 elevi, de la 600 de scoli care au primit machete de colorat si planse, iar desenele au fost expuse in hypermarketurile Carrefour in toata luna decembrie.

 

„Carrefour, prin miile de premii pe care le ofera cu sprijinul partenerilor sai, isi propune sa-i incurajeze pe cei mici, carora le multumim ca ne-au impodobit magazinele cu superbele lor desene, in toata luna decembrie!” a declarat Andreea Mihai (foto), Director Marketing Carrefour Romania.

 

Carrefour a acordat 11 Premii I, cate unul pentru fiecare hypermarket, constand in excursii de un week-end la Eurodisneyland Paris, atat pentru castigatori cat si familiile lor. La a cestea s-a adaugat 11 pachete informatice (unitate + monitor + tastatura + mouse) oferite de Philips si cate, 11 DVD playere oferite de Procter&Gamble, 15 placi de desenat PC 8 jucarii - masini “Dominator” si 3 joystick-uri oferite de Carrefour, 11 biciclete oferite de Carrefour si Eurosport DHS,  pachete Milka oferite de Kraft si altele.  

 

Pentru simpla participare la concurs, a mai fost acordate un numar total de 55.000 de premii colective constand in produse de igiena dentara si corporala (pasta de dinti, periute de dinti, sapun, sampon), oferite de Apollo Mod Distribution, Alix Avien, General Management Trade&Distribution, Henkel, Colgate, si dulciuri constand in batoane de ciocolata, napolitane, pudra de cacao si sirop de ciocolata Heidi, Nestle, Kraft, precum si sucuri Cappy si Prigat.

 

irina.toma[at]adplayers.ro


PUBLICITATE: