Mihaela Popescu, Redactor pe Retail si FMCG la ZF, a ales Magazinul Progresiv
Luni, 25 Octombrie 2010

Fost redactor ZF, Mihaela Popescu, acum editor la Magazinul Progresiv (foto: ZF)

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Mihaela Popescu (foto), redactor specializat pe domeniul FMCG si Retail la Ziarul Financiar, a ales de la sfarsitul acestei luni Magazinul Progresiv. Fostul redactor ZF va lucra pentru revista lunara specializata din pozitia de editor, incepand de luni, 25 octombrie 2010.

Contactata de catre AdPlayers, Otilia Calugareanu, Publishing Director la CMG Romania, compania care editeaza revista, a afirmat ca venirea Mihaelei Popescu la Magazinul Progresiv este motivata de intregirea echipa editoriale.

„Mihaela (Popescu n.r.) scrie de aproape 5 ani in acest domeniu. Ne-a fost recomandata de mai multe nume din piata, si suntem bucurosi ca s-a alaturat echipei noastre” a motivat Otlia Calugareanu, cooptarea noului editor al Magazinului Progresiv.

Mihaela Popescu a lucrat la ZF din februarie 2006. Are un Master in Managementul Investiilor la Academia de Studii Economice, Facultatea de Administrare a Afacerilor in Limbi Straine si Facultatea de Gestiune a Intreprinderii – Universittatea din Orleans, Franta.


PUBLICITATE: