Metropolitan Life lanseaza #ZestreaDeProtectie in cadrul campaniei “Protectia este in ADN-ul nostru”
Luni, 06 Decembrie 2021

 

Credit. Metropolitan Life / MRM Worldwide Romania:

Conceputa ca un manifest despre importanta protectiei financiare, Campania #ZestreaDeProtectie, realizata alaturi de fotograful Sorin Onisor, este o colectie - despre ritualurile romanesti de protectie.

AdPlayers. Info

Metropolitan Life a lansat #ZestreaDeProtectie, un proiect inedit prin care isi propune sa readuca la lumina ritualuri romanesti nascute in jurul protectiei, ca parte din campania-manifest despre importanta protectiei financiare „Protectia este in ADN-ul nostru”, anunta autorii demersului.

Alaturi de Sorin Onisor, artistul roman care, prin lentila aparatului sau, isi dedica o buna parte din timp documentarii vietii satului, cu ocazia zilei Nationale a Romaniei, compania a realizat o colectie de imagini care surprinde aceste obiceiuri, dorind astfel sa inspire romanii de pretutindeni sa continue traditia protectiei in familiile lor, prin intermediul asigurarilor de viata.

Manifest vazut prin prisma traditiilor si obiceiurilor de la satul romanesc, conservate si astazi

,,ZestreaDeProtectie este un manifest emotionant, vazut prin prisma traditiilor si obiceiurilor de la satul romanesc, conservate si astazi, uneori integral, alteori prin asimilarea unor elemente moderne. Este un proiect unic, care leaga trecutul de prezent, indemnand la continuarea traditiilor de protectie prin asigurarile de viata Metropolitan Life, dat fiind ADN-ul companiei privind siguranta financiara.”, spune Alexandra Crivat, Head of Marketing and Communication, Metropolitan Life.

„Pornit de la un insight pur local, proiectul reprezinta un statement puternic prin care aratam ca protectia are radacini stravechi si este conservata prin traditii si obiceiuri practicate si astazi in satele romanesti. Ne bucuram de oportunitatea de a fi parteneri Metropolitan Life pe acest drum al traditiilor romanesti si de faptul ca, alaturi de Sorin Onisor, putem documenta portretul unic al vietii satului romanesc.”, declara Maria Doda, B2B Growth & Creative Director.

#ZestreadeProtectie este o colectie care cuprinde 12 imagini unice din satele romanesti, precum „Mocanita, una dintre ultimele locomotive forestiere cu aburi din lume, tine pasagerii in siguranta prin padurile dese ale Maramuresului” sau “Maica Paraschiva, din Bucovina, tricotand sosete de lana, pentru ca celor dragi sa le fie mereu cald.” Compania Metropolitan Life continua sa sustina traditiile din cultura locala si sa dezvolte solutii de protectie financiara adaptate nevoilor romanilor.

Campania „Protectia este in ADN-ul nostru” va fi promovata in mediul online pe Youtube, Facebook, Instagram, precum si prin intermediul Consultantilor in asigurari de viata Metropolitan Life si aduce in prim plan produse, servicii si experiente simple si inteligente, menite sa raspunda nevoii fundamentale de protectie financiara.

Credite pentru dezvoltarea si implementarea campaniei :

Metropolitan Life:

Alexandra Crivat – Head of Marketing and Communication

Andreea Matei – Integrated Marketing Senior

 

MRM Worldwide Romania:

Maria Doda – B2B Growth & Creative Director

Gabriela Bivolaru – Senior Copywriter

Mirela Grinzeanu – Art Director

Stefan Georgescu – Senior Strategist

Ana Dumitrescu – Account Director

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa navigheze lume in schimbare. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de conducere in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. In Romania, Metropolitan Life are peste 22 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: