Metrici introduce pe piata Parking Place Detector, o solutie software de administrare a unei parcari doar cu ajutorul camerelor IP
Joi, 25 Aprilie 2019

 

Credit: Metrici / Parking Place Detector

Lider pe piata romaneasca de video analytics si tehnologii AI, Metrici introduce pe piata Parking Place Detector, prin intermediul careia, doar cu ajutorul unei camere de luat vederi IP, se pot monitoriza zeci de locuri de parcare pentru a vedea statutul in timp real: daca sunt libere sau ocupate, si se poate monitoriza interfata unde se pot modifica setari, genera alarme si se vizualizeaza statistici sau rapoarte.

AdPlayers. info

Lider pe piata romaneasca de video analytics si tehnologii AI, compania Metrici introduce pe piata Parking Place Detector, o solutie software de administrare a unei parcari doar cu ajutorul camerelor IP, anunta reprezentantii companiei. Lansarea se adauga solutiilor Metrici anterioare: License Plate Recognition (recunoasterea numerelor de inmatriculare) si Container Code Recognition (recunoasterea codului de pe containerele de transport).

Odata cu Parking Place Detector, Metrici dezvolta solutii mai ample trecand de la recunoasterea caracterelor spre retele neuronale si identificarea si clasificarea obiectelor. Pentru gestionarea locurilor de parcare nu mai sunt necesare fire, nu mai sunt necesari senzori, fara cabruri aeriene sau ingropate, fara costuri de intretinere.

Prin intermediul solutiei Metrici, doar cu ajutorul unei camere de luat vederi se pot monitoriza zeci de locuri de parcare pentru a le vedea statutul in timp real: daca sunt libere sau ocupate, si se poate monitoriza interfata unde se pot modifica setari, genera alarme si se vizualizeaza statistici si rapoarte.

Potrivit companiei, noul modul aduce o schimbare si in interfata, care vine cu un meniu dedicat, dar cel mai important este ca aduce un nou algoritm de recunoastere, bazat pe tehnologia inteligentei artificiale (AI).

Astfel, toate locurile de parcare dintr-un oras, spre exemplu, pot fi integrate in aceeasi interfata pentru a sti cu exactitate cate si mai ales unde sunt libere, iar aceste informatii sa fie transmise in timp real spre displayuri sau spre aplicatii mobile. Solutia Parking Place Detector este usor de instalat si folosit – o parcare fiind setata in Metrici si poate fi data “in folosinta” in mai putin de 5 minute.

Actuala solutie este utila in orice tip de parcare precum in retail, pentru cladiri de birouri, parcari industriale, parcari acoperite, zone rezidentiale si este extrem de utila in parcarile stradale unde de fapt nu exista nici o alta modalitate eficienta de a monitoriza locurile de parcare si a vedea cate sunt disponibile si mai ales care anume, iar aceste date sa fie integrate pana la orice dimensiune.

“Metrici PPD este de ajutor in primul rand oraselor sau companiilor care aspira sa devina smart si se adreseaza oamenilor care stiu sa foloseasca tehnologia in avantajul lor, deoarece softul poate fi integrat in numeroase aplicatii pentru a usura viata si munca persoanelor. Nu numai in orasele mari, dar si in comunitati si companii mai mici”, afirma Vlad Georgescu, CEO Metrici .

Cu Metrici PPD, in orice moment se stie cate locuri de parcare sunt libere si unde anume in locatie sau in oras, indiferent de dimensiune. De asemenea, se pot consulta rapoarte si statistici despre gradul de ocupare pe zone sau grupuri si se pot astfel lua masuri adecvate.

Mai multe despre solutia metrici PPD, pe pagina demo



Mai mult in Digital, Interactive


PUBLICITATE: