Mercury Research lucreaza cu boutique-ul Ginger PR
Joi, 04 Februarie 2010

 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mercury Research lucreaza cu Ginger PR, pentru serviciile de relatii publice si comunicare. Conform unor estimari AdPlayers in baza informatiilor din piata, contul de PR ar putea fi estimat la aproximativ 10 mii de euro pe an.

„Ginger PR este un boutique de PR, cu o abordare personalizata, din miezul afacerii clientilor, adica firme cu care se lucreaza foarte indeaproape, o resursa de PR externalizata, dar aproape inhouse”, a afirmat pentru AdPlayers Alina Mocovan de la Ginger PR.

Potrivit Alinei Mocovan, compania este pe piata de la sfarsitul lui 2007, dar nu a avut o abordare publica de comunicare a Ginger PR  pana acum, pentru ca a pus accent pe stabilirea, formarea si functionarea modelului de business. Pe langa Mercury Research, in portofoliul atelierului de relatii publice se mai numara clienti cum sunt Magnolia Spa, Pegas, Profi Credit, Culture Design.

Infiintata la sfarsitul anului 2007, compania Ginger Public Relations ( www.ginger.ro) a inregistrat in  2008, conform celor mai recente date furnizate de Ministerul Finantelor, o cifra de afaceri de aproximativ 91.000 EUR (336,8 mii lei).


PUBLICITATE: