Memorandum Vodafone si Microsoft pentru digitalizarea sectoarelor public si privat din Romania
Joi, 30 Martie 2023

Cele doua companii vor coopera pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovatie si responsabilitate sociala

AdPlayers. info

Vodafone si Microsoft au semnat un Memorandum de Intelegere cu scopul de a accelera digitalizarea sectoarelor public si privat din Romania. Cele doua companii vor coopera pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovatie si responsabilitate sociala, anunta autorii proiectului de digitalizare.

Potrivit informarii, colaborarea dintre Vodafone si Microsoft aduce expertiza acestora si resursele reunite care vor putea aduce beneficii semnificative cetatenilor si afacerilor din Romania.

„Digitalizarea este pasul major prin care Romania poate avansa in ritm accelerat. Pentru tot ce tine de digitalizare, de la educatie, laboratoare de cercetare si inovare si proiecte majore ce pot schimba radical infrastructura, contam de acum si pe un partener puternic, Microsoft, ce ne va insoti pe drumul nostru de a aduce tehnologia mereu mai aproape de romani”, afirma Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone Romania.

Cele doua companii vizeaza cresterea calitatii educatiei si sustin tranzitia accelerata spre  abilitatile digitale si folosirea tehnologiei. De asemenea, scopul memorandumului include si implementarea unor proiecte specifice cercetarii, dezvoltarii, transferului tehnologic si dezvoltarii capitalului uman.

„Microsoft continua sa sustina si este angajat fata de Romania, guvernul sau, afaceri si oameni in inovatiile digitale, strategia cloud si agenda de competente tehnologice, pentru a accelera transformarea digitala. Pentru a crea un impact de durata, atat sectorul privat, cat si cel public trebuie sa permita schimbarea sistemica, pentru a accelera progresul catre un viitor mai incluziv, echitabil si durabil. In aceasta misiune avem alaturi de noi, ca partener, un furnizor de incredere de tehnologie, Vodafone Romania”, declara Bogdan Putinica, General Manager, Microsoft Romania.

Microsoft Romania si Vodafone Romania vor coopera si pentru organizarea unor evenimente relevante in domeniul digitalizarii, inovatiei, IT, tehnologiei si telecomunicatiilor, precum seminariile, atelierele si cursurile online.

Mai mult in Telecom, Parteneriate


PUBLICITATE: