Mediafax.biz are peste 150 de stiri economice pe zi
Marti, 17 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mediafax a lansat, din 17 iulie 2007, site-ul www.mediafax.biz, primul website de informatie economica difuzata in timp real din Romania, anunta agentia de stiri intr-o comunicare de presa, remisa AdPlayers.ro.

Conform sursei,  www.mediafax.biz va furniza zilnic utilizatorilor sai peste 150 de stiri economice grupate pe domenii, analize si previziuni ale celor mai importanti indicatori macro-economici, actualizate in timp real, dar si peste 200 de anunturi de licitatii si oportunitati de afaceri, precum si 25 de sectiuni de date statistice.

Continutul serviciului www.mediafax.biz este organizat pe domenii de activitate si pe tipuri de informatii: stiri, piete si statistici, anunturi de licitatii, atribuiri de licitatii, targuri si expozitii, propuneri de afaceri, evenimente, previziuni legislative.

Domeniile de activitate acoperite sunt: Auto & Transporturi, Constructii & Imobiliare, Energie, Financiar, IT&C, Media & Advertising, Retail & Agricultura, Sanatate & Farmaceutic, Turism. Acestora li se adauga fluxurile Breviar, Licitatii si Juridic, precum si produsul Economic, care ofera acces la intreaga productie de stiri a site-ului.

 „Am fost primii care am introdus fluxuri de stiri profesionale pentru companii in 1994 si de atunci am incercat sa satisfacem cat mai bine nevoile de informare ale mediului de afaceri romanesc”, spune a spus Cristian Popa, redactor-sef Mediafax Business News. „Prin site-ul lansat astazi ridicam standardele pietei catre informatie difuzata in timp real, oferind companiilor active din Romania un instrument de lucru care ii va ajuta in luarea deciziilor de business.

Repreprezentantii agentiei de stiri spun ca www.mediafax.biz va fi accesat pe baza inregistrarii unor date individuale de acces, care asigura securizarea informatiilor, exclusivitate si portabilitate maxima pentru clienti: acestia pot urmari ultimele stiri Mediafax oriunde dispun de o conexiune la internet. Odata cu lansarea noului produs www.mediafax.biz, agentia anunta si o varianta de testare, pentru o perioada de 5 zile lucratoare.


PUBLICITATE: