Media Today intra online cu Praktiker
Luni, 25 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

Media Today a dezvoltat prima campanie publicitara online pentru Praktiker. Oficialii Media Today, au afirmat pentru AdPlayers.ro ca agentia de media lucreaza pentru Praktiker inca de la infiintarea companiei.

Potrivit sursei, Media Today a asigurat atat buying-ul, cat si planning-ul acestei campanii, dar si coordonarea in implementarea acesteia. Dezvoltata incepand cu data de 6 iunie, campania cuprinde atat publicitate contextuala, cat si publicitate prin newslettere personalizate, clasice si bannere. Prima campanie de acest gen pentru Praktiker, spun autorii,  se bucura de un real succes, site-ul www.praktiker.ro fiind accesat de un numar semnificativ de vizitatori.

Pentru Praktiker, adauga strategii campaniei online, au fost selectate site-uri de interes general pentru publicitatea cu banner clasic, site-uri care cuprind arii largi  de interes precum stiri, afaceri, divertisment, turism, imobiliare. Newsletter-ele au fost utilizate in canale online de stiri si interes general.

Unul din obiectievele campaniei a fost promovarea noului site praktiker.ro. Conform reprezentantilor Media Today, acesta ofera tuturor celor interesati cele mai noi oferte, promotii, sfaturi si sugestii in amenajarea locuintei, calculatoare pentru diferite masuratori, informatii actualizate cu privire la serviciile pe care le ofera reteaua de magazine do it yourself (DIY) din Romania.

AdPlayersFile

Infiintata in martie 2006, compania Media Today este condusa de Marijana Popescu (foto, centru), Catalin Albu (foto stanga) si Traian Popescu (foto dreapta) si este una dintre cele mai noi agentii de media full service active pe piata din Romania.

Printre clientii agentiei se numara Bella, Euforia TV , Ibiza Construct 2000, Orion, Piritex, Praktiker, ProCreditBank, MGA, Sport Intercom ( Head, Roces), Wu-Xing. Conform oficialilor Media Today, compania asigura totodata servicii de cumparare si planificare de media (media buying si planning) pentru 13 agentii de publicitate.


PUBLICITATE: