Media Galaxy a PRinstalat WindowsVista
Vineri, 02 Februarie 2007
Media Galaxy a PRinstalat WindowsVista

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Media Galaxy este partenerul Microsoft în România la lansarea noului Sistem de Operare Windows VistaTM. Potrivit reprezentantilor companiei, sistemul de calcul Myria cu Windows VistaTM preinstalat, inclus într-un pachet promotional, este oferit în reteaua Media Galaxy începând din 1 februarie 2007, în premiera în Romania.

Media Galaxy a PRinstalat WindowsVista

Ruxandra Voda, Director de Marketing al retailer-ului a afirmat pentru AdPlayers ca noua oferta a fost introdusa si în planul de comunicare al Media Galaxy. Conform oficialilor de comunicare, Media Galaxy garanteaza cel mai mic pret pentru acest pachet prin plata integrala a pretului pachetului, în cazul în care acesta ar mai putea fi achizitionat din alt magazin la un pret mai mic.

Pentru o mai buna cunoastere a sistemului Windows VistaTM de catre clienti, Media Galaxy organizeaza în magazinele din Bucuresti si prezentari ale sistemului de operare, împreuna cu specialistii Microsoft.

Accesul este liber, iar prezentarile au loc la magazinele Media Galaxy Unirea, Mall Vitan Plaza Romania si Orhideea. Windows VistaTM este cel mai avansat sistem de operare desktop oferit de Microsoft. Acesta permite o utilizare mai usoara, mai sigura si ofera mai mult divertisment digital, cu facilitati inovative cum ar fi controalele parentale, interfata tridimensionala translucida (Windows Aero).

AdPlayersFile

Noul brand - Myria a fost lansat în 2006 de Complet Electro Serv (CES), în parteneriat cu Microsoft Romania. Membra a grupului ALTEX,  CES a lansat în 2004 propria marca de calculatoare: Davio, cu care, în 2005, a urcat în topul producatorilor autohtoni de calculatoare, cu 65.000 unitati vândute si o cifra de afaceri de 18,2 milioane Euro, detinand, spune compania, 30% din piata locala de calculatoare pe segmentul retail.

Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro) este marca a grupului ALTEX, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, conform companiei. În prezent reteaua numara 14  magazine deschise in principalele orase din tara. Media Galaxy ofera clientilor sai o gama variata de produse, punându-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile.


PUBLICITATE: