MedLife lanseaza campania Medicii Schimbarii, de crestere a increderii in sistemul medical romanesc
Joi, 10 Octombrie 2019
 

Credit: MedLife / Medicii Schimbarii

Initiativa aduce in lumina reflectoarelor aspectele pozitive si reprezinta dovada ca se poate mai bine, intr-un sistem de sanatate romanesc subfinantat si supraaglomerat care se confrunta cu multe provocari.

AdPlayers. info

MedLife lanseaza campania „Medicii schimbarii”, un demers menit sa creasca increderea romanilor in sistemul de sanatate, anunta reprezentantii de comunicare. Potrivit informarii, initiativa aduce in lumina reflectoarelor aspectele pozitive si reprezinta dovada ca se poate mai bine intr-un sistem de sanatate romanesc subfinantat si supraaglomerat care se confrunta cu multe provocari.

Demersul Medicii schimbarii vorbeste despre modelele pozitive din sistemului medical romanesc si demonstreaza ca evolutia se produce din interior, inspirandu-ne sa avem incredere in profesionistii care forteaza schimbarea de paradigma. Curajosii, intreprinzatorii, vizionarii, cei care impotriva lipsurilor sau a lacunelor sistemului reusesc sa-l reformeze putin cate putin, in fiecare zi.

Medicii schimbarii contureza portretele unor medici exceptionali si prezinta exemple de buna practica din intreaga tara, atat din sistemul privat, cat si din cel de stat. Povestile medicilor care fac intotdeauna mai mult, ale spitalelor care au primit o noua sansa cu sprijinul comunitatii sau ale cabinetelor medicale dotate de medici de familie sunt doar cateva exemple si sunt publicate pe platforma online a campaniei – Medicii Schimbarii, care va fi actualizata saptamanal cu repere de inspiratie pentru intregul sistem.

„Starea sistemului medical este o radiografie a societatii romanesti. Totusi, semnele sunt imbucuratoare, dovezile ca se poate mai bine exista, iar profesionistii care produc schimbarea in bine merita un loc in fata. Cu incredere neclintita in juramantul lui Hipocrate si cu o mentalitate occidentala, acestia isi pun talentul si efortul in slujba omenirii. La MedLife, colegii mei practica cu rigoare serviciile medicale si sunt modele pentru colegii lor de toate varstele si astfel inspira la progres, care va produce apoi schimbarea”, a declarat dr. Larisa Chiriac, director medical al grupului MedLife.

Pe platforma online  sunt prezentate nu doar reusitele medicilor din toata tara, ci si date statistice care fac o trecere prin sistemul medical din ultimii 30 de ani si ne arata ca Romania a inregistrat o scadere a ratei mortalitatii materne de 7 ori, ca frecventa in cazul mortalitatii infantile s-a redus considerabil, dar si ca in cazul epidemiei de rujeola din perioada 2017-2019 aparuta pe fondul unei scaderi periculoase a vaccinarii, gasim la nivel local o serie de contraexemple imbucuratoare. Toate aceste informatii sunt cuprinse in infograficele de pe platforma in sectiunea Cifrele sistemului.

Detalii pe platforma online Medicii Schimbarii https://www.medlife.ro/medicii-schimbarii/

 


PUBLICITATE: