McDonald’s si Chef Foa lanseaza doua noi ,,creatii” in meniul de primavara: burgerii premium Epic Beef si Chicken Legend
Miercuri, 13 Aprilie 2022

 

„Colaborarea cu McDonald’s este o oportunitate ca eu sa fac ceea ce imi place, sa creez, sa ma distrez si sa pot face dreptate ingredientelor, ajungand la cat mai multa lume. Iar dreptatea incepe si se formeaza usor-usor, pornind de la ingrediente locale, pentru a evidentia cat mai mult aromele de sezon. Tocmai de aceea, burgerii din aceasta noua editie vor fi o calatorie culinara care iti va aminti de cele mai misto vacante de vara cu prietenii.” a spus Chef Foa.

AdPlayers. info

McDonald’s continua seria colaborarilor cu Chef Foa si lanseaza doi noi burgeri premium, in editie limitata, Epic Beef si Chicken Legend. Pastrand formatul consacrat, care aduce in meniul McDonald’s retete originale, noii burgerii propun doua combinatii inedite cu carne de vita si carne de pui, menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Cea de-a treia colaborare Chef Foa x McDonald’s continua provocarea lansata in vara anului 2021, cand consumatorii au fost invitati sa descopere primii burgeri creati de acesta special pentru McDonald’s. Succesul de care s-a bucurat campania a fost reeditat in toamna, cand alti doi burgeri cu carne de vita si pui au fost introdusi in meniu, in editie limitata. Primavara aduce noul duo premium marca Chef Foa in restaurantele McDonald’s din toata tara, odata cu lansarea Epic Beef si Chicken Legend.

„Segmentul de burgeri premium a cunoscut o dezvoltare semnificativa, iar asteptarile au crescut pe masura. De aceea, ne-am propus sa continuam sa extindem aceasta gama de produse si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu noi sortimente care ofera aceeasi calitate culinara superioara si experienta savuroasa cu care s-au obisnuit.” a declarat Paul Dragan, Director General Premier Restaurants Romania.

,,In plus, experienta campaniilor anterioare derulate alaturi de Chef Foa ne-a permis sa dezvoltam retete care sa raspunda in mod direct preferintelor exprimate de consumatori si apetentei acestora pentru o selectie de gusturi cat mai diversificata.”

Potrivit autorilor celor doua creatii culinare, Epic Beef include o felie suculenta de carne de vita asezata pe un pat de rucola si salata romana, alaturi de doua sosuri delicioase, de usturoi si de rosii coapte pe gratar, 2 felii de bacon crocant, branza Cheddar si doua felii de rosie, toate asezate cu grija intr-o chifla pufoasa, presarata cu malai.

Pentru iubitorii gustului de pui, Chicken Legend surprinde printr-o felie frageda de carne de pui invelita in fulgi de porumb, pe un pat de salata romana si insotita de un mix proaspat de ceapa rosie, ardei rosu si castravete, sos de rosii coapte pe gratar si sos ranch, impreuna cu doua felii de branza cremoasa si doua felii de rosie, intr-o chifla presarata cu malai.

„Colaborarea cu McDonald’s este o oportunitate ca eu sa fac ceea ce imi place, sa creez, sa ma distrez si sa pot face dreptate ingredientelor, ajungand la cat mai multa lume. Iar dreptatea incepe si se formeaza usor-usor, pornind de la ingrediente locale, pentru a evidentia cat mai mult aromele de sezon. Tocmai de aceea, burgerii din aceasta noua editie vor fi o calatorie culinara care iti va aminti de cele mai misto vacante de vara cu prietenii.”, a completat Chef Foa.

Burgerii Epic Beef si Chicken Legend vor putea fi comandati in cele 92 de restaurante McDonald’s din toata tara, inclusiv la McDrive si prin McDelivery, in perioada 08 aprilie – 09 iunie 2022, in limita stocului disponibil.

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante in 28 de orase, dintre care 46 restaurante cu McDrive si 47 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate. 

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: