McDonald’s lanseaza noile The Crispy Chicken si The Crispy Chicken Deluxe, in editie limitata
Miercuri, 17 August 2022

 

AdPlayers. info

McDonald’s in Romania introduce noi preparate de pui in meniul sau de vara, anunta compania. Consumatorii, dornici de gusturi noi, se vor putea bucura vara aceasta de sandvisurile The Crispy Chicken si The Crispy Chicken Deluxe. Produsele vor fi disponibile pana pe 15 septembrie in toate restaurantele McDonald’s din tara.

Cele 2 sandvisuri au ca ingredient principal o bucata frageda de 100% piept de pui, invelita intr-un strat crocant de porumb.

„Cele doua sandvisuri in editie limitata contin carne de pui crispy, intr-un mix delicios, satios, dar totusi fresh, potrivit zilelor calduroase de vara. Iar pentru ca ne dorim sa satisfacem cat mai multe preferinte in materie de gust, diversificam constant produsele din meniu si venim cu noi retete care complimenteaza gustul clasic Mec”, spune Paul Dragan, Director General, Premier Restaurants Romania.

,, Stim ca puiul este carnea preferata de romani si ne dorim ca acestia sa aiba varietate in orice restaurant McDonald’s in care intra. Suntem nerabdatori sa vedem cum sunt primite noile produse de clientii nostri” a continuat oficialul Premier Restaurants Romania.

Potrivit autorilor noilor produse, sandvisul The Crispy Chicken contine sos McChicken si castraveti murati, care se completeaza intr-o chifla cu cartofi, iar sandvisul The Crispy Chicken Deluxe pune accent pe gustul intens oferit de baconul crocant, insotit de o felie de branza afumata, salata fresh si sos Barbeque Steakhouse, totul asezat intr-o chifla cu cartofi.

Pe langa cele doua noi produse lansate in editie limitata, McDonald’s vine cu o reteta noua si pentru Crispy Chicken Tenders. Astfel, fanii acestuia se vor bucura de o aroma si mai intensa datorita mixului aromat de condimente cu care este asezonat pieptul de pui fraged tras intr-un strat crocant de pesmet.

Noii burgeri Crispy Chicken si Crispy Chicken Deluxe sunt disponibili in toate cele 92 de restaurante McDonald’s din tara, inclusiv la McDrive si prin McDelivery pana pe 15 septembrie 2022, in limita stocului disponibil.

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante in 28 de orase, dintre care 46 restaurante cu McDrive si 47 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de peste 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.mcdonalds.ro  si www.facebook.com/McDonalds.ro

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: