McDonald’s deschide la Arad restaurantul cu numarul 93 in Romania
Marti, 23 August 2022

 

Printre facilitatile noului restaurant de tip Drive-Thru din Arad se numara menuboardul digital exterior disponibil la linia de Drive, pentru o prezentare interactiva a produselor, precum si sase kiosk-uri digitale, prin intermediul carora clientii pot comanda produsele pe care le doresc rapid, efectuand plata cu cardul bancar

AdPlayers. info

Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante McDonald’s din Romania, isi extinde reteaua si deschide restaurantul cu numarul 93 in Arad. Noul restaurant se afla pe Calea Aurel Vlaicu nr. 14, in incinta viitorului parc comercial AFI Arad, dezvoltat de AFI Europe Romania. Acesta va fi primul restaurant McDonald’s de tip Drive-Thru din Arad,  in oras existand deja un restaurant de tip in-store.

Potrivit companiei, restaurantul integreaza cele mai noi tehnologii – sistemul digital care revolutioneaza restaurantele McDonald’s, atat in zona de pregatire a produselor, cat si a experientei clientilor. Printre facilitati se numara menuboardul digital exterior disponibil la linia de Drive, pentru o prezentare interactiva a produselor, precum si sase kiosk-uri digitale, prin intermediul carora clientii pot comanda produsele pe care le doresc rapid, efectuand plata cu cardul bancar.

Totodata, kioskurile dispun de o functie care le permite clientilor sa scaneze aplicatia de mobil McDonald's si codul QR din sectiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de oferte si alte surprize.

„Ne bucuram sa facem un nou pas spre atingerea obiectivelor de expansiune si dezvoltare pe plan national, odata cu deschiderea restaurantului cu numarul 93 din cadrul retelei McDonald’s Romania, la Arad. Vorbim despre o investitie care sustine comunitatea locala prin crearea a peste 60 de locuri de munca si care ne va permite sa le oferim clientilor produsele lor preferate atat in-store, cat si prin sistemul Drive-Thru.” a declarat Paul Dragan, Directorul General Premier Restaurants Romania.

Restaurantul se intinde pe o suprafata de 148 de metri patrati, avand o capacitate de 95 de locuri in interior, respectiv 60 de locuri pe terasa. Clientii pot servi meniurile preferate in restaurant sau pe terasa, la pachet, sau se pot bucura de ele prin serviciul McDelivery. Mai mult, in restaurant exista si o zona destinata cafenelei McCafé, unde clientii pot opta pentru o varietate de specialitati de cafea si deserturi.

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald’s de a proteja mediul inconjurator, in restaurant se realizeaza colectarea selectiva a deseurilor. De asemenea, restaurantul ofera acces la doua statii de incarcare pentru masinile electrice.

McDonald’s ramane dedicat strategiei sale de expansiune si dezvoltare, atat prin deschiderea de noi restaurante, cat si prin extinderea serviciului McDelivery si digitalizarea restaurantelor existente. Prin serviciile sale – fie ca este vorba de sistemul de servire rapida sau de aplicatia de mobil – restaurantul ramane un pionier al inovatiei.

McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 93 de restaurante in 28 de orase, dintre care 47 restaurante cu McDrive si 48 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de peste 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate.

Mai mult in Campanii,


PUBLICITATE: