McCann PR Romania a castigat contul Huawei Consumer Business Group
Marti, 05 Noiembrie 2019

 

Credit: Huawei

Agentia condusa de Imola Zoltan a fost desemnata castigatoare in urma unui proces de selectie desfasurat spre finalul acestui an

AdPlayers. info

McCann PR Romania a castigat contul Huawei Consumer Business Group. Agentia a anuntat noul parteneriat cu Huawei Consumer Business Group, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, in urma unui proces de selectie desfasurat spre finalul acestui an.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, McCann PR Romania se va ocupa de dezvoltarea si implementarea strategiei de relatii publice si gestionarea situatiilor de criza, precum si de comunicarea de brand si continutul creativ, prin intermediul echipei dedicate de Tech PR si al departamentului de creatie al agentiei.

Noul cont reprezinta o alaturare fireasca portofoliului de clienti ai agentiei, avand in vedere expertiza McCann PR in domeniul IT&Tech, din ultimii 10 ani.

“Ne plac provocarile, ne place aceasta industrie foarte mult, suntem oameni pasionati de tehnologie si inovatie si credem ca aceasta noua colaborare vine cu noi oportunitatispune Imola Zoltan, Managing Partner, McCann PR.

,,Echipa noastra are expertiza vasta in domeniu si suntem convinsi ca tot know how-ul acumulat pana in acest moment va reprezenta un atu pentru acest drum pe care il vom parcurge impreuna cu Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri la nivel global. Suntem siguri ca acest parteneriat va fi unul bazat pe incredere si entuziasm si abia asteptam sa ducem la bun sfarsit primele proiecte in echipa completa.”

„Dorinta de evolutie si inovatie, creativitatea, determinarea care ne incurajeaza sa ne depasim limitele, toate fac parte din mixul pe care Huawei il imbratiseaza in actiunile sale la nivel local, cat si global. Iar acest mix vine cu nevoi specifice: un partener de incredere, cu valori si principii asemanatoare, obiective strategice ambitioase dar si cu ceva in plus. McCann PR este un astfel de partener alaturi de care sa dezvoltam o abordare creativa si specializata pentru domeniul nostru in continua transformare.”, a declarat Sabina Știrb, Head of Communication, Huawei Consumer Business Group.

In decursul ultimilor zece ani, agentia McCann PR a dezvoltat servicii de PR, Creatie, Social Media, Content, BTL sau Brand Communication pentru multi clienti din industria IT&Tech. Printre acestia, se numara Microsoft, HTC, Honor, UPC Romania, Ericsson, Philips TV sau Konica Minolta.


PUBLICITATE: